Και τώρα τι;

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Και τώρα τι;

Από τον Λάζαρο Κ. Πέρασαν περίπου δύο χρόνια από τότε που η διοίκηση του Παναθηναϊκού έθετε σε λειτουργία το τριετές πλάνο που θα αποσκοπούσε στην

1585 μέρες ευτυχίας
Κόντρα στο σύστημα
Δεν θα μάθεις ποτέ…

Από τον Λάζαρο Κ.

Πέρασαν περίπου δύο χρόνια από τότε που η διοίκηση του Παναθηναϊκού έθετε σε λειτουργία το τριετές πλάνο που θα αποσκοπούσε στην κανονικότητα για το μέγεθος του συλλόγου και θα έβαζε και πάλι την ομαδα σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Αυτό, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε μειωμένο μπάτζετ ισοσκελισμένο με τα έξοδα με σκοπό  η χρηματοδότηση να πηγαίνει αποκλειστικά σε χρέη, μέσω αύξησης κεφαλαίου. Επίσης πλήρης αξιοποίηση των ακαδημιών με σκοπό την υλοποίηση ενός νεανικού και ελληνοποιημένου ρόστερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αποκλειστικός υπεύθυνος για το πλάνο ήταν ο κόουτς Δώνης, στον οποίο από τη πρώτη στιγμή οι διοικούντες έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Πράγματι, μετά το πέρας των δυο από τα τρία χρόνια η ομάδα κινήθηκε πάνω σε αυτό το πλάνο αν και αναγκάστηκε να αλλάξει τεχνικό διευθυντή .

Ο προπονητής ανέβασε και έδωσε χρόνο σε αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες και η διοίκηση με τη σειρά της, μείωσε κατά 70% το χρέος. Μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία για την κανονικότητα η διοίκηση αποφάσισε την απόλυση του Γιώργου Δώνη και την πρόσληψη ενός προπονητή που αποτελεί τεράστιο ρίσκο δεδομένης της εμπειρίας του σε πρώτη ομάδα. Άπαντες φίλοι και μη αναγνωρίζουν το μέχρι τώρα έργο του προπονητή.

Η τελευταία φορά που η διοίκηση αναίρεσε το πλάνο και έκανε restart ήταν η απόφαση  να δωθούν τα κλειδιά στον Στραματσόνι, κίνηση που γύρισε χρόνια πίσω τον Παναθηναϊκό.

Τώρα πλέον με την εσωστρέφεια να κάνει και πάλι την εμφάνιση της, οι φίλοι της ομάδας ζητούν δικαιολογημένα εξηγήσεις για αυτήν την απόφαση η οποία ξεκάθαρα δεν συμβαδίζει με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αν υπάρχει κάτι που μεσολάβησε και ήρθε το διαζύγιο ο κόσμος της ομάδας πρέπει να το ξέρει.

Έλληνες παίκτες άλλων ομάδων στην πλειοψηφία τους συμφωνούν ότι ο κοουτς Δώνης είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.

Εγωισμοί και παραλογισμοί στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός απαγορευονται.

Ας το ξανασκεφτούν κάποιοι…

COMMENTS

WORDPRESS: 0