Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ έχει ονοματεπώνυμο!

HomeSuper LeagueΠΑΟΚ

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ έχει ονοματεπώνυμο!

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής... Η ΑΕΚ απέδρασε από την Τούμπα επικρατώντας με (2-0) του ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε στην τρίτη θέση (εκκρεμεί η απόφαση

Κάτι ανθίζει Παναθηναϊκέ μου
Άλλωσε και την Τρίπολη η Ατρομητάρα 0-1 στο 91!!!!
Με αρκετά προβλήματα ο Πλατανιάς στο κύπελλο κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής…

Η ΑΕΚ απέδρασε από την Τούμπα επικρατώντας με (2-0) του ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε στην τρίτη θέση (εκκρεμεί η απόφαση του CAS για τους -7 στις 6 Ιουλίου).

Η αλήθεια είναι πως την φετινή χρονιά όλα πήγαν λάθος στους “ασπρόμαυρους”. Μετά την φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου, το σπουδαίο “οικοδόμημα” που είχε “χτίσει” ο Ρουμάνος, έδειξε να χάνεται.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά την προσωπική μου άποψη στους ασπρόμαυρους ακούει στο όνομα “Αμπέλ Φερέιρα”. Παρά το γεγονός πως έναν ακριβώς χρόνο είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με αρκετές φιλοδοξίες, έδειξε να μην ανταποκρίνεται από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου σε αυτές. Σε αρκετές περιπτώσεις δε, προέβη σε ενέργειες αψυχολόγητες, οι οποίες απέτυχαν παταγωδώς -πχ εμμονή στον σχηματισμό 4-4-2. αλλαγές ποδοσφαιριστών που απέδιδαν τα μέγιστα-.

Ας είμαστε ρεαλιστές, ποδοσφαιριστές και διοίκηση  έχουν και αυτοί το δικό τους μερίδιο ευθύνης. Οι πρώτοι, σαφώς αρκετοί από αυτούς γηραιότεροι φέτος, δεν απέδωσαν ούτε κατά το ήμισυ, απ’ όσα απέδιδαν την σεζόν 2018 – 2019, ενώ πολλοί εξ’ αυτών έδειξαν ένα αίσθημα κορεσμού. Παράλληλα, η διοίκηση ίσως να βιάστηκε στην επιλογή προπονητή και να μην στήριξε την ομάδα με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις.

Θεωρώ ότι οι μεγάλοι οργανισμοί φαίνονται από τον τρόπο που διαχειρίζονται τις κρίσεις. Ο ΠΑΟΚ, δεν έχασε την δεύτερη θέση, όμως ακόμη και να την κερδίσει η χρονιά κρίνεται πλήρως αποτυχημένη.

Η ομάδα κρίνεται αναγκαίο να ξεκινήσει από το μηδέν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα με έναν προπονητή που θα γνωρίζει την λειτουργία και τις ιδαιτερότητες του συλλόγου.  Ακόμη, θα πρέπει να παραμείνουν όλοι όσοι έχουν κίνητρο, αλλά και να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι φιλόδοξοι και θα θέλουν να κατακτήσουν τίτλους.

Επομένως, οι “ασπρόμαυροι”, έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους. Η μεταγραφική περίοδος γι’ αυτούς θα είναι ίσως η δυσκολότερη της τελευταίας πενταετίας.

COMMENTS

WORDPRESS: 0