Την πίτα του έκοψε ο ΠΑΣ Γιάννινα

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Την πίτα του έκοψε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Για την ετήσια κοπή πίτας βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ χθες στο ξενοδοχείο AAR και μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα γευμάτισαν και αντάλλαξαν ευχέ

Για το όνειρο ΠΑΣ μας
Προπόνηση κανονικά ο ΠΑΣ Γιάννινα
Ματσάρα και 2-2 ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο

Για την ετήσια κοπή πίτας βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ χθες στο ξενοδοχείο AAR και μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα γευμάτισαν και αντάλλαξαν ευχές,  η πρώτη ομάδα μαζί με τις υποδομές του ΠΑΣ.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υποστηρικτές και χορηγοί της ομάδας μας ο Δήμαρχος, κος Θωμάς Μπέγκας, ο Αντιπεριφερειάρχης, κος Οδυσσέας Πότσης αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, κος Γιώργος Οικονόμου, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, κος Κώστας Βρακάς.

Πριν από την κοπή της πίτας έδωσαν τις ευχές τους οι κύριοι Γιώργος Χριστοβασίλης, Γιάννης Πετράκης, Δημήτρης Τερεζόπουλος , Θωμάς Μπέγκας, Οδυσσέας Πότσης και Κώστας Βρακάς αναφέροντας όλοι τη στήριξη τους στην ομάδα αλλά και στη σημασία της ομάδας του ΠΑΣ και των υποδομών.

Οι τυχεροί του φλουριού για φέτος οι Μάρκος Βελλίδης και Δημήτρης Μάνος από την επαγγελματική ομάδα του ΠΑΣ και οι Πέτρος Θαυμαστός, Γιάννης Ζήκος, Αλέξανδρος Κυρτζόγλου και Άγγελος Παππάς από τις Κ-15, Κ-16, Κ-17 και Κ-19 αντιστοίχως.

COMMENTS

WORDPRESS: 0