ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

HomeΠοδόσφαιρoSuper League 2

ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Από τον Kostas Rossoneri Εθελοντική αιμοδοσία, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλ

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ
Φιλικά με τον Αστέρα Τρίπολης και με την ΠΑΕ Βόλο η Παναχαϊκή
Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή

Από τον Kostas Rossoneri

Εθελοντική αιμοδοσία, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, πραγματοποίησαν σήμερα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής.

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ είχε να κάνει με τον κοινωνικό χαρακτήρα κάθε πράξης εθελοντισμού, ως δράσης αλληλεγγύης.
Κινητή μονάδα αιμοληψίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην Αγυιά σε μια διαδικασία αλτρουισμού, ανθρωπισμού και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

Εκ μέρους της ΠΑΕ το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος Κων/νος Μπακαλάρος ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την συμμετοχή τους, όσο και την Ιερά Μητρόπολη Πατρών η οποία στο πρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη αγκαλιάζει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες.
Ο κ.κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε με τη σειρά του την Παναχαϊκή για την εθελοντική προσφορά ενώ ευχήθηκε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες για τη νέα σεζόν.

COMMENTS

WORDPRESS: 0