Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας ο Απόλλωνας

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας ο Απόλλωνας

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων. Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων: "Την Δευτέρα, 9 Ιουλίου θ

Αποχωρούν έξι από τον Απόλλωνα
Εξωφρενικό πόσο για αμυντικό της Μπαρτσελόνα είναι διαθέσιμη να χαλάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ
Στον Απόλλωνα ο Φράγκος

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων.

Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:

“Την Δευτέρα, 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρωί, το πρώτο γκρουπ παικτών θα υποβληθεί σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Ίδιο θα είναι το πρόγραμμα και την επόμενη ημέρα με προπόνηση για όλους το απόγευμα και εξετάσεις για το δεύτερο γκρουπ.

Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου, η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις. Το Σάββατο 14 Ιουλίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο πρωινή προπόνηση ενώ την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Την Δευτέρα, 16 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, 22 Ιουλίου οπότε και θα επιστρέψει στη βάση της.  Θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό και συνέχεια της προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις.

Οι παίκτες θα έχουν το επόμενο ρεπό τους στις 5 Αυγούστου και την επόμενη ημέρα θα αναχωρήσουν και πάλι για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου οπότε και θα επιστρέψουν. Το επόμενο ρεπό τους έχει προγραμματιστεί το διήμερο 14-15 Αυγούστου.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0