Τέλος ο Ισμαέλ από τον Απόλλωνα!

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Τέλος ο Ισμαέλ από τον Απόλλωνα!

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο Και επίσημα τέλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βαλεριέν Ισμαέλ. Μετά από μόλις ένα επίσημο παιχνίδι ο Βαλεριέν Ισμαέλ

Νέα Ευκαιρία για την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ!!!
Έξι αποχωρήσεις από τον Απόλλωνα
Δοκιμαστικά για νεαρούς παίχτες η ΠΑΕ Απόλλων

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο

Και επίσημα τέλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βαλεριέν Ισμαέλ.

Μετά από μόλις ένα επίσημο παιχνίδι ο Βαλεριέν Ισμαέλ αποχώρησε από τον Απόλλωνα!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαλεριέν Ίσμαελ και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.”

Πριν από λίγους μήνες η ΠΑΕ Απόλλων αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Βαλεριέν Ισμαέλ. Η ΠΑΕ Απόλλων του ανάθεσε εν λευκώ την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση αξιοποίησης του ρόστερ της ομάδας. Αποφάσισε να κρατήσει ελάχιστους παίκτες από το περσινό ρόστερ και προσέθεσε ένα μεγάλο αριθμό νέων παικτών της επιλογής του. Με εξαίρεση τον Βαγγέλη Μάντζιο που ήταν πρόταση της διοίκησης. Στη συνέχεια μπήκε σε μια προετοιμασία με ελάχιστα φιλικά, ενώ όφειλε να κάνει πολλά περισσότερα. Η εικόνα ήταν πάρα πολύ κακή και η ΠΑΕ τον κάλεσε για να συζητήσουν το μέλλον της ομάδας, ο Ισμαέλ ισχυρίστηκε ότι θα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα και ότι θέλει ελάχιστες ενισχύσεις. Η ΠΑΕ του αντί πρότεινε επειδή η ομάδα ήταν πολύ κακή θέλει ένα πλάνο διάσωσης, με έξι επτά καλύτερους παίκτες από αυτούς που είχε ήδη αποκτήσει. Αρχικά δεν συμφώνησε, αλλά στη συνέχεια υποχώρησε και συμφώνησε να έρθουν κάποιοι νέοι παίκτες και να κοπούν κάποιοι από αυτούς που είχε φέρει γιατί τότε διαπίστωσε ότι αυτοί δεν μπορούν να βοηθήσουν. Με αστραπιαίες ενέργειες αποκτήθηκαν τρεις παίκτες τους οποίους ο προπονητής δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει στο πρώτο ματς και άλλους που τους χρησιμοποίησε τους έβαλε σε λάθος θέση μόνο και μόνο για να τους εκθέσει. Αυτό είχε συνέπεια η εικόνα της ομάδας να είναι πολύ κακή όπως και στα φιλικά. Εκεί η ΠΑΕ Απόλλων κατάλαβε ότι είναι επικίνδυνος και αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του, πιστεύοντας ότι είναι ένα προπονητής που δεν έχει σχέση με το Ελληνικό πρωτάθλημα και ότι με παίκτες β’ διαλογής πίστευε ότι θα τα καταφέρει.

COMMENTS

WORDPRESS: 0