Με σπρώξιμο για να χάσουμε και στο Περιστέρι…Πανιωνάρα μου!!!

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Με σπρώξιμο για να χάσουμε και στο Περιστέρι…Πανιωνάρα μου!!!

Από τον Σταμάτη Β. Κόντρα στην βρωμιά και στην χαβούζα ο Πανιώνιος με την βοήθεια του Ζαχαριάδη και της ατυχίας έχασε στο Περιστέρι. Ο Πανιώνιο

Ανακοίνωση απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ προς τον κύριο Κούγια
Νίκη με 0-1 ο ΑΡΗΣ στο φιλικό προετοιμασίας με την Ξάνθη
Με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ο Jose Luis Valiente Gimenez!

Από τον Σταμάτη Β.

Κόντρα στην βρωμιά και στην χαβούζα ο Πανιώνιος με την βοήθεια του Ζαχαριάδη και της ατυχίας έχασε στο Περιστέρι.

Ο Πανιώνιος μας έχασε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 3-0 αλλά όλα θα ήταν διαφορετικά εάν ο διαιτητής Ζαχαριάδης (αυτός ο άψογος που έλεγε και ο σπίκερ στην ΕΡΤ που την πληρώνουμε όλοι), δεν ακύρωνε κανονικότατο γκολ του Ντουρμισάϊ και δεν έδινε μούφα πέναλντι στον Ατρόμητο καθώς υπήρχαν σπρωξίματα και από τους 2.

Αντί να είναι 0-1 δηλαδή έγινε 1-0!!!

Στην ροή του αγώνα και κόντρα στην ψυχολογία ήρθε και το αυτογκολ από τον Μπανανά στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα του Μαϊνόλοβιτς που και εκείνος δεν στάθηκε σωστά στον αγώνα. Μετά ο αγώνας κύλησε στα μέτρα του Ατρόμητου καθώς είχε την ψυχολογία και έκανε διατήρηση του σκορ. Το 3-0 έγινε με την βοήθεια της τύχης καθώς ο Ενσικουλού με λίγο τύχη έκανε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου το 3-0 κλειδώνοντας την νίκη για τον Ατρόμητο που με τα δώρα από τον διαιτητή και του Μπανανά (αυτογκολ) και στο 90ο λεπτό έχασε το άχαστο να βάλουμε το γκολ της τιμής νίκησε.

Να πω ένα τεράστιο μπράβο στον υπέροχο κόσμο μας που πήγε στο Περιστέρι και έκανε το γήπεδο όλο να μας κοιτάνε καθώς δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδάνε για την Πανιωνάρα μας παρόλο ότι χάναμε με 3-0. Οι Ατρόμητοι χάζεψαν, καπνογόνα άναψαν και κάναμε γλέντι λες και νικούσαμε.

Όσο για τους ψευτόμαγκες που κάνανε τα δικά τους απλά γελάμε….

COMMENTS

WORDPRESS: 0