Συλλυπητήριες ανακοίνωσεις ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πανιωνίουγια τον Δημήτρη Μαυρίκη

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Συλλυπητήριες ανακοίνωσεις ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πανιωνίουγια τον Δημήτρη Μαυρίκη

Από το pameathlitika.gr Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θρηνεί την απώλεια του μεγάλου «Μητσάρα», Δημήτρη Μαυρίκη, 

Σαν σήμερα 26 Φεβρουαρίου
Ο καιρός σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2018
Σαν Σήμερα 17 Ιανουαρίου

Από το pameathlitika.gr

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:

Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θρηνεί την απώλεια του μεγάλου «Μητσάρα», Δημήτρη Μαυρίκη,  ο οποίος απεβίωσε χθες σε ηλικία 65 ετών στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Ο Δημήτρης Μαυρίκης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1954 στον Μελιγαλά εκεί μάλιστα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Στην Αθήνα ήρθε στην ηλικία των 18, το 1972, για σπουδές στη Νομική σχολή ενώ παράλληλα ξεκίνησε να αγωνίζεται για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Στην ομάδα μας έγινε «σημαία» καθώς αγωνίστηκε για 15 συναπτά έτη μετρώντας 352 συμμετοχές και 58 γκολ.

Εκ των κορυφαίων του στιγμών με την φανέλα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ήταν η πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας το 1979 στην οποία η συμμετοχή του είχε καθοριστικό ρόλο. Επίσης και στο δεύτερο Κύπελλο Ελλάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το 1998 βρισκόταν στο πόστο του Γενικού Αρχηγού. Καταλυτική ήταν επίσης η προσφορά του στα μπαράζ παραμονής στην Ά Εθνική κατηγορία που έδωσε η ΟΜΑΔΑ μας το 1983 και το 1984.

Ο Δημήτρης Μαυρίκης ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τη σεζόν 1987-1988 στην ομάδα του Φωστήρα.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Συλλυπηρία ανακοίνωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

O σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Μαυρίκη για τον θάνατό του.

Ο αρχηγός μας, ο συμπαίκτης μας, ο φίλος και πάνω απ’ όλα αδελφός μας, ο αγαπημένος μας Μητσάρας, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας και όλοι εμείς νιώθουμε ήδη το μεγάλο κενό που αφήνει η απουσία του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στις 18:00 στο Μελιγαλά Μεσσηνίας

COMMENTS

WORDPRESS: 0