Στην Τρίπολη για βαθμούς ο Πανιώνιος!!!

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Στην Τρίπολη για βαθμούς ο Πανιώνιος!!!

Από τον πανιωπανθηρώνιο Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για το παιχνίδι με τον Αστέρα

Σιχάματα βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια!!!
Τα έχουμε δει όλα στο τέλος του πρωταθλήματος….
Νίκη και όλοι γήπεδο

Από τον πανιωπανθηρώνιο

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Με την ψυχολογία μας να είναι ανεβασμένη έπειτα από το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Βόλο, πάμε στην Τρίπολη για να πάρουμε βαθμό ή βαθμους που θα μας βοηθησουν ακόμα πιο πολύ στο να τελειώνουμε με την σωτηρία μας.

Ο κόουτς μας γνωρίζει την δυσκολία του παιχνιδιού παρόλα αυτά έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές μας για να παλέψουν τον σημερινό αγώνα.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δουλεύει πολύ και έχει καταφέρει να ανεβάσει τόσο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας, το κλίμα της ομάδας και να παίρνει τα πάντα από τους παίχτες μας!!!

Μετά το τέλος της ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Χρουσιέλ, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης.

COMMENTS

WORDPRESS: 0