Σμύρνη γερά παίξε για την πάρτη μας και για την προσφυγιά!!!

HomeΠοδόσφαιρoSuper League

Σμύρνη γερά παίξε για την πάρτη μας και για την προσφυγιά!!!

Από τον Σταμάτη Β. Ο σημερίνος αγώνας του Ιστορικού μας κόντρα στον Παναιτωλικό στην Νέα Σμύρνη δεν είναι απλά ένας αγώνας, είναι ένας τελικός που

Δεύτερο φιλικό μεταξύ ΟΦΗ και Απόλλωνα
Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μπρούνο Γκάμα για το μεγάλο «ναι»
Πέρασε από την Λαμία ο Παναιτωλικός με 0-2!!!

Από τον Σταμάτη Β.

Ο σημερίνος αγώνας του Ιστορικού μας κόντρα στον Παναιτωλικό στην Νέα Σμύρνη δεν είναι απλά ένας αγώνας, είναι ένας τελικός που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν θα παραμείνουμε στην Super League εμείς ή ο σημερινός μας αντίπαλος.

Όπως και να έχει όμως ο Πανιώνιος είναι μαθημένος για τα δύσκολα και πάντα βγαίνει νικήτής από όποια δοκιμασία και αν του τύχει.

Το πάρτυ ξεκινάει και ήδη από τώρα η Νέα Σμύρνη θα θυμίζει σε πολύ τις παλιές καλές εποχές που ο κόσμος έδινε ώθηση στην ομάδα.

Μπορεί να μην είμαστε μέσα στις κερκίδες αλλά από έξω θα τραγουδάμε για την Πανιωνάρα μας και σίγουρα οι φωνές μας θα περνάνε και μέσα στο γήπεδο. Ταράτσες σπιτιών και γύρω γύρω από το γήπεδο όλα θα είναι Πανιώνιος με γιγαντοοθόνες να παίζουν τον αγώνα του Πανιωνίου.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού μας οι Πάνθηρες και οι Μικρασιάτες θα κάνουν τα πάντα έτσι ώστε με τα συνθήματα τους να ενθαρύνουν και να βγάλουν το άγχος από τους ποδοσφαιριστές μας .

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει περάσει το σύνθημα νίκης στους παίχτες μας και ο στόχος είνα μόνο αυτός!!!

Οι 2ο ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του ο Λεωνίδας Βόκολος είναι: Αρσε, Αραμπούλι, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κιάκος, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!!!!

ΣΜΥΡΝΗ ΓΕΡΑ, ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0