Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας(17/08)

HomeΣτοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας(17/08)

Το «2» της τίμιας Ακρόπολις και οι υπόλοιπες στοιχηματικές προτάσεις του Πάμε Αθλητικά για σήμερα!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας(11/09)
Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας(13/08)
Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας(09/08)

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο

2/4 χθες, πάμε για καλύτερη επίδοση σήμερα!

434(Allsvenskan) Γκέτεμποργκ – Νόρκεπινγκ GG
Δύο ομάδες που αναγκαστικά χρειάζονται την νίκη. Δέκα ματς χωρίς νίκη για την Γκέτεμποργκ(όπου στα οκτώ είχε επιβεβαιωθεί το GG), πέντε για την Νόρκεπινγκ. Στα έξι από τα τελευταία επτά ματς των φιλοξενουμένων έχει επιβεβαιωθεί το GG. Το GG σε απόδοση 1.57 στην bet365 αξίζει.

438(Superettan) Εσκιλστούνα – Ακρόπολις 2
Η Ακρόπολις στην παρθενική συμμετοχής στην Β’ κατηγορία της Σουηδίας είναι εξαιρετική. Η Εσκιλστούνα φέτος δείχνει πως θα παλέψει για παραμονή. Θα πάω με το «2» των φιλοξενουμένων, λόγω φόρμας, και στην Stoiximan.gr το βρίσκεις σε απόδοση 2.25 που πιστεύω αξίζει.

440(Α’ Νορβηγίας) Σταρτ – Βαλερένγκα 2
Σαφής η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Η Σταρτ είναι στην ζώνη του υποβιβασμού και μετράει μόνο μία νίκη σε δεκατέσσερις αγώνες. Η Βαλερένγκα μετράει μόνο μία ήττα στα τελευταία δέκα ματς, και πιστεύω πως και σήμερα θα κερδίσει. Το διπλό στην bet365 σε απόδοση 2.00 αξίζει.

122(Europa League) Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ Ο 2.5
Δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες. Το στυλ παιχνιδιού της Σαχτάρ είναι πολύ επιθετικό και όλα δείχνουν πως εκεί θα βασιστεί και σήμερα. Η άμυνα των Ουκρανών δεν είναι κακή, αλλά όχι και κάτι για να φοβηθείς. Σε όλα τα ματς στο Europa League της Σαχτάρ έχει επιβεβαιωθεί το over 2.5. Πιστεύω πως θα επιβεβαιωθεί και σήμερα, και ότι σε απόδοση 1.57 στην Stoiximan.gr αξίζει.

COMMENTS

WORDPRESS: 0