HomeSuper League 2

Πέρασε στο 90′ ο Απόλλων απο το Αιγίνιο 1-2 !!

  αποστολή ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΧΟΣ Ο Απόλλων στο παρά πέντε γλύτωσε τη "γκάφα"χθες στο Αιγίνιο και πρέπει να είναι πολύ τυχερός που έστω κι έτσι κατό

Στο 87′ “μπάμ” ο Ατρόμητος στο Μεσολόγγι 0-1!!
Με 18 και Καμαρά ο Απόλλων στη Λάρισα !!!
Παναγόπουλος στο τιμόνι..

 

αποστολή ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΧΟΣ

%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%cf%89%ce%bdΟ Απόλλων στο παρά πέντε γλύτωσε τη “γκάφα”χθες στο Αιγίνιο και πρέπει να είναι πολύ τυχερός που έστω κι έτσι κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο και να μην χάσει την επαφή του με τους πρωτοπόρους (1-2) !!!

Ωστόσο γι αυτή την εξέλιξη υπάρχουν πάρα πολλά δικαιολογητικά για το Δημήτρη Σπανό αφού υποχρεώθηκε να κάνει σχετικά νωρίς όλες τι αλλαγές του λόγω μυικών προβλημάτων αφού δεν του έφτανε η απουσία του Αλμπάνη στο ζέσταμα ήλθαν να προστεθούν και οι Σιατραβάνης και Πάνος ..έτσι όλες σχεδόν οι αλλαγές ήταν αναγκαστικές και ο Απόλλων έχασε το πλεονέκτημα της αξιοποίησης του πάγκου του και ιδιαίτερα τη χρησιμοποίηση του βαρύ όπλου του που ακούει στο όνομα Πετρόπουλος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε στην αποστολή δεν ήταν και ο Ρομάνο!!!

Αν εξαιρέσουμε ένα 10λεπτο στο β μέρος ο Απόλλων ήταν πολύ καλύτερος από τον Αιγινιακό και δεν του άξιζε η “περιπέτεια” της τελευταίας στιγμής . Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχε και την κατοχή και τις τελικές εντός εστίας πίεσε αρκετά αλλά από τον άξονα που ήταν ποιό δύσκολο και όταν αποφάσισε να κινηθεί από τις πτέρυγες τότε δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις αλλά και το πρώτο γκολ(26′)…τότε ο Σιατραβάνης πλαγιοκόπησε τη δεξιά αμυντική πλευρά των γηπεδούχων και με υποδειγματικό τρόπο έβγαλε μια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι που καιροφυλακτούσε ο Τζάνης εκείνος έσκυψε γιατί η σέντρα δεν ήταν ψηλή και με υπολογισμένη πλασαριστή κεφαλιά την έστειλε στην απέναντι πλευρά των δικτύων  του ανήμπορου να αντιδράσει Τόλιου.

Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην πιστεύουν και ο Απόλλων μέχρι το τέλος του ημιχρόνου απειλούσε και για δεύτερο γκολ  που ωστόσο δεν ήρθε..

Στην επανάληψη ήλθαν απανωτές οι αναγκαστικές αλλαγές που σίγουρα δεν επέτρεψαν στο Δημήτρη Σπανό να κάνει σωστές επιλογές αντικατάστασης έτσι το παιχνίδι πήγε στη δύναμη κυρίως και στη διατήρηση του σκορ.

Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι άλλα επιθετικά έδειχναν ανύπαρκτοι εκτός από το δεκάλεπτο 70-80 στο διάστημα αυτό έδειξαν να το πιστεύουν και έτσι έφθασαν στην ισοφάριση (80′)!!

Ο Παρτάλης με ωραία ενέργεια έβγαλε σε ιδανική θέση τον Κυζιρίδη που δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χιώτη..

Ήταν ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους και ευκαιρία για τους γηπεδούχους να γυρίσουν το παιχνίδι αν και το προσπάθησαν και αυτό ίσως τους κόστισε αφού προφανώς πάνω στον ενθουσιασμό τους είχαν ξεχάσει το μέγεθος του αντιπάλου τους που δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα έφθασαν στο απόλυτο ..

Μια του κλέφτη δυο …και στο τέλος όχι μόνο το πλήρωσαν με προσωπική ενέργεια και πλασέ του Κονέ (90′),υπό τις επευφημίες, των περίπου 25 φίλων του  αλλά απειλήθηκαν στην τετράλεπτη καθυστέρηση και με τρίτο γκολ !!!

Διαιτητής Κουμπαράκης (Θράκης)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Τόλιος, Τοπαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιζόγλου (62′ Καρακώστας), Λιόλιος, Μουκίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (63′ Φασίδης), Ονουάτσι (74′ Κυζιριδης), Γκούρτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  Χιώτης, Πάνος (73′ Ντάσιος), Κύργιας, Δεληζήσης, Κάσος Διαμαντόπουλος, Τζάνης (73′ Πουρτουλίδης), Σιατραβάνης (50′  Γκούφας), Βαλεριάνος, Τσιάρας, Κονέ.

Φωτο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΑΝΑΣ

%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%bf-1 %ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%bf-2 %ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%bf-3 %ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%bf-4%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%bf-5

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0