Καυστική ανακοίνωση από Αήττητο Σπάτων

HomeSuper League 2

Καυστική ανακοίνωση από Αήττητο Σπάτων

Από το pameathlitika.gr Και ναι, αντί σήμερα να μιλάμε για τον αγώνα με τον Καραισκάκη, κάποιοι θέλησαν να είναι η ομάδα εκτός.Κάναμε την Έφε

Χαμός στη Ριζούπολη με τη γκάφα ολκής !!!
Πρόβλημα με Τζιώρα , μέσα ο Κονέ !!!
Ο Πετρό είχε το κερασάκι (1-0) !!

Από το pameathlitika.gr

Και ναι, αντί σήμερα να μιλάμε για τον αγώνα με τον Καραισκάκη, κάποιοι θέλησαν να είναι η ομάδα εκτός.
Κάναμε την Έφεση, όμως μέχρι την απόφαση, μέχρι την δικαίωση, η ομάδα θα είναι χωρίς αγώνες με μόνο τις προπονήσεις.
Αυτό θα έχει σαν συνέπεια όταν χρειαστεί, η ομάδα να είναι σε μειονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων ομάδων και να δίνει Τετάρτες και Κυριακές αγώνες.

Είναι ισότητα αυτό; όπως και να έχει στην ομάδα μας έκαναν μεγάλη ζημιά. Ναί, φέρουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης με το Μετοχικό, αλλά αυτό μπροστά στα όσα συμβαίνουν στην FOOTBALL LEAGUE είναι πταίσμα.
Δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση και θα δεχόμασταν την απόφαση με σκυμμένο κεφάλι, ΑΝ… είχε γίνει σε όλες τις ομάδες εξονυχιστικός έλεγχος για ΌΛΑ.
Από την περσινή χρονιά υπάρχουν εκκρεμότητες με αρκετές των ομάδων, υπάρχουν οφειλές που τρέχουν και τις καλύπτουν με μια δόση, σταματάνε τις ποινές και μετά από 3 μήνες ξανά πρόσφυγες και ξανά νέες ρυθμίσεις κλπ. Η κοροϊδία στο μεγαλείο της δηλαδή, κάτι σαν τις ρυθμίσεις στις εφορίες, αστεία πράγματα.
Πρόσφατα πήγε ποδοσφαιριστής μεγάλης ΠΑΕ που αποχώρησε πρόσφατα για εξετάσεις και δεν μπορούσε να τις κάνει και πλήρωσε ο ίδιος, γιατί δεν ήταν 1 χρόνο ασφαλισμένος.

Κύριε πρόεδρε της FOOTBALL LEAGUE μόνο ο νεοσύστατος ΑΗΤΤΗΤΟΣ είναι παράνομος;
Γιατί δεν πήρατε θέση και αφήσατε άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα για να μην χρεωθείται την αδικία;
Γιατί βάλατε σε ψηφοφορία, που δεν θα ήταν αντικειμενική, για να βγει η οριστική απόφαση; ΠΟΙΟΣ θα ψήφιζε δηλαδή για να μην πάρει αναίμακτα τους 3 βαθμούς της Νίκης; οι 8 ομάδες των αγώνων που υπολοιπονται η αυτές που έχασαν και αναζητούν βαθμούς;

Κάποτε σε αυτή την Χώρα πρέπει οι νόμοι να εφαρμόζονται σε όλους και για όλα σωστά και όχι κατά περίσταση η κατάσταση.

Εποχή εκλογών και αυτό είναι ορατό σε πολλούς τομείς να παίρνονται αποφάσεις έτσι ώστε να μην χάσουμε ψήφους η εκλογή.

Κύριοι αν μη τι άλλο, αφήστε αυτή την ΝΕΟΣΎΣΤΑΤΗ ομάδα να βρεί με υγιείς τρόπους τον δρόμο της, βοηθήστε την με την εμπειρία σας να γίνει μια σωστή ΠΑΕ, αυτός είναι ένας από τους ρόλους σας και όχι μόλις κάνουν ενστάσεις να αρχίσουν οι διωγμοί και οι καταδίκες. Το λέω ξανά ναι σαν νέα ΠΑΕ κάναμε πολλά λάθη και ίσως κάνουμε και στην συνέχεια γιαυτό θέλουμε την βοήθεια όλων όσων γνωρίζουν ΟΧΙ την εκμετάλλευση του νεαρού της δικής μας ΠΑΕ.

Μπορείτε έστω και τώρα να διορθώσετε την αδικία που διαπράττει η FOOTBALL LEAGUE αυτή την στιγμή.

Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε, προπονήσεις και ετοιμασίες για να είμαστε έτοιμοι στην ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ, η ομάδα μας θέλει δίπλα της τώρα και όχι απέναντι, μετά την λύση της αποβολής θα μιλήσουμε και για τα δικά μας λάθη και μαζί θα βρούμε τις λύσεις, το ΠΆΘΗΜΑ θα γίνει ΜΆΘΗΜΑ και μαζί θα συνεχίσουμε το ταξίδι που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια.

Με εκτίμηση

Κ. Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ

COMMENTS

WORDPRESS: 0