HomeUncategorized

H Aunt Nena είναι εδώ!!!

2529 ΚΑΓΙΑΜΑΡΚΑ - ΑΛΙΑΝΖΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΟΥΓΙΑΝΑ - 1ΗΜ/1ΤΕΛ - 2,25 Τιμημένο Ντεσεντραλιζάντο, λατρεμένο Περού και σήμερα Τρίτη,,με Τσάμπιονς Λιγκ για κά

Η Aunt Nena ήρθε και προτείνει…
H Aunt Nena είναι εδώ και προτείνει την μεγαλοπρεπή απάντηση της Μακίνα Σελέστε!!!
Η Aunt Nena είναι εδώ!!!!!!!!!!

2529 ΚΑΓΙΑΜΑΡΚΑ – ΑΛΙΑΝΖΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΟΥΓΙΑΝΑ – 1ΗΜ/1ΤΕΛ – 2,25axcpl

Τιμημένο Ντεσεντραλιζάντο, λατρεμένο Περού και σήμερα Τρίτη,,με Τσάμπιονς Λιγκ για κάποιους άλλους…

Για εμάς όμως προορισμός είναι η Πόλη των Αγκαθιών και το Στάδιο των Ηρώων του Σαν Ραμόν, των 3ών φοιτητών που θυσιάστηκαν στην μάχη του Σαν Πάμπλο πριν 134 χρόνια. Εντός του, τα Γεράκια υποδέχονται τους Σουγιανένσες, για την 6η αγωνιστική της φάσης Λιγίλια.

Τα Γεράκια στο Απερτούρα μέρος συγκέντρωσαν 18 βαθμούς σε 15 ματς και τερμάτισαν στην 12η θέση.Ο Απολογισμός τους εμφανίζει αγωνιστική αστάθεια καθώς κατάφεραν να πανηγυρίσουν  4 τρίποντα, υπέστησαν 5 ήττες και απέσπασαν 6 ισοπαλίες, εναλλάσσοντας  στην απόδοσή τους ανά 5 ματς από το αήττητο, σε σερί ήττες.

Η 2η φάση του Ντεσεντραλιζάντο ολοκληρώθηκε στο ίδιο μοτίβο για τους γηπεδούχους, καθώς αποκόμισαν 5 νικηφόρα, 7 ισόπαλα και 3 αρνητικά αποτελέσματα, ενώ κατείχαν την 2η καλύτερη άμυνα στο τουρνουά μετά την 2η Γαλάζια Μηχανή που έχει ηττηθεί 2 φορές. Η Συγκομιδή 22 βαθμών σε 15 ματς, τους κατέταξε 10όυς στην Κλαουσούρα φάση, ενώ για την Λιγίλια στα 5 πρώτα παιχνίδια, συνέτριψαν με  σκορ 5-0 τους Αγίους κατά την πρεμιέρα, υπέστησαν την ήττα εκτός έδρας από τους Αλιανσίστας 1 εβδομάδα αργότερα και μέχρι σήμερα τρέχουν το 3ο σερί ισόπαλο αποτέλεσμα. Η Συγκομιδή 46 βαθμών σε 35 ματς, τους βρίσκει στην 5η θέση του Β’ γκρουπ, στο -5 από την 2η, που δίνει συμμετοχή στα πλεϊ οφ τίτλου.

Τρίποντο σήμερα για τα Γεράκια μπορεί να σημαίνει ακόμα και 4η θέση, αν οι Μπλε Αετοί που την κατέχουν στραβοπατήσουν κόντρα στους Αλιανσίστας την Τετάρτη και μειώνει την ψαλίδα παράλληλα, προς την κορυφή του Β’ γκρουπ.

Εντός του σταδίου των Ηρώων του Σαν Ραμόν σε 18 φετινά ματς, έχουν ηττηθεί μόνο 2 φορές, παραχώρησαν 9 ισοπαλίες και απέσπασαν 6 τρίποντα, στατιστικό που τους δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς και το αήττητο που διατηρούν τα 7 τελευταία ματς.Η Μόνη σταθερή πλευρά που είχαν να επιδείξουν απ’την αρχή του Ντεσεντραλιζάντο και επιδεικνύουν ακόμα, ήτοι αποτελεσματικότεροι πλέον.

 

 

Η Θύελλα στο Απερτούρα μέρος τερμάτισε 6η, με 26 βαθμούς σε 15 μάτς. Ο Απολογισμός της 7 νικηφόρα, 2 ισόπαλα και 6 αρνητικά αποτελέσματα.Το Κλαουσούρα κύλησε στους ίδιους ρυθμούς με περισσότερα στραβοπατήματα όμως, καθώς υπέστη 7 ήττες, απέσπασε 3 ισοπαλίες και πήρε 5 τρίποντα σε 15 παιχνίδια.

Στην Λιγίλια οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία καθώς έχουν υποστεί 3 βαριές ήττες, πανηγύρισαν 1 νίκη και απέσπασαν 1 ισοπαλία, στα 5 πρώτα ματς. Με συνολικό ταμείο 45 βαθμούς σε 35 αγώνες, καταλαμβάνουν την 6η θέση, 2 τρίποντα απόσταση από την πολυπόθητη δυάδα, που όμως δεν δείχνουν ικανοί να προσεγγίσουν.

Νίκη σήμερα για τους Σουγιανένσες, σημαίνει ανάκαμψη περισσότερο από την ουσία, των πλέον αναγκαίων 3ων βαθμών. Το τρίποντο αγνοείτε στην Πιούρα για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι και οι μνήμες της ελεύθερης πτώσης 2 μήνες πριν, με 5 ματς σερί στο κάκιστο εικοσαήμερο του Ιούλη, είναι ακόμα νωπές προς αναβίωση.

Μακριά από το Μελάνιο Κολόμα οι αριθμοί όμως δεν είναι υπέρ τους,  καθώς σε 18 φετινά ματς έχουν πανηγυρίσει 2 νίκες, απέσπασαν 4 ισοπαλίες και έχουν ηττηθεί 12 φορές.

 

Άσσος από ημίχρονο για τα Γεράκια που μετράνε 2 ισοπαλίες στα τελευταία 2 παιχνίδια στο σπίτι τους και η αμέσως επόμενη επιλογή τους στατιστικά είναι το τρίποντο, στο 2,25 σήμερα. Οι Σουγιανένσες έχουν 3 μήνες να πανηγυρίσουν νίκη μακριά απ΄την Πιούρα και τα τελευταία τους πεπραγμένα δεν παραπέμπουν στην ανατροπή της κατάστασης σήμερα. Οι Γηπεδούχοι αντιθέτως, πλέον πιο σταθεροί,με τα χρήσιμα χηνάρια τους βρίσκονται ακόμη στο παιχνίδι και το πολυπόθητο τρίποντο σήμερα αναμένεται να μειώσει αριθμητικά την απόσταση από τον στόχο.

Εύκολη επικράτηση από ημίχρονο, για την 2η καλύτερη άμυνα του Ντεσεντραλιζάντο,που κερδίζει 1 στα 3 ματς στην Πόλη των Αγκαθιών,,στο 2,25.

COMMENTS

WORDPRESS: 0