HomeUncategorized

Η Αunt Nena είναι εδώ και προτείνει!!!

2852 - 23:30 - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ  ΣΕΣΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - 1ΗΜ/1ΤΕΛ - 2,35 Περού Αδοράδο και σήμερα Κυριακή, έτσι για αλλαγή!Στο προάστιο

H Aunt Nena είναι εδώ και προτείνει ξανά τον άσσο από ημίχρονο, των Μπλε Αετών!!!!!
H Aunt Nena είναι εδώ και προτείνει!!!!!
Η Aunt Nena είναι εδώ

2852 – 23:30 – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ  ΣΕΣΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ – 1ΗΜ/1ΤΕΛ – 2,35

axayde7-2

Περού Αδοράδο και σήμερα Κυριακή, έτσι για αλλαγή!Στο προάστιο Ρίμακ της Λίμα κατευθυνόμαστε, δίπλα στον ομώνυμο ποταμό που στις όχθες του συναντάμε  το Αλβέρτο Γαγιάρδο. Εντός του η Μακίνα Σελέστε υποδέχεται τους Ποιητές στην 9η αγωνιστική του Α’ γκρουπ της φάσης Λιγίλια.

Η Γαλάζια Μηχανή τερμάτισε 2η στο Απερτούρα μέρος του Ντεσεντραλιζάντο, στους -9 από την πρωτοπόρο Ουνιβερσιτάριο Λίμα με 26 βαθμούς. Σε σύνολο 15 αγώνων πήρε 7 τρίποντα, απέσπασε 5 ισοπαλίες και έχασε βαθμούς στα 3.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν άλλα 7 τρίποντα, υπέστησαν μόνο 2 ήττες και παραχώρησαν 6 ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να πιάσουν κορυφή, εκτοπίζοντας τους  Ρόχος Ματαδόρς που την απολάμβαναν το μεγαλύτερο διάστημα του τουρνουά.

Στην Λιγίλια η Μακίνα Σελέστε καμάρωνε πρωτοπόρος με ικανή διαφορά από τους 2ους Ροχινέγρος, αλλά ο τελευταίος μήνας απέβη καταστροφικός καθώς υπέστησαν 3 ήττες σερί από την 1η τριάδα του Α’ Γκρουπ  (1 εντός-2 εκτός) και οι ακόλουθοι τους, πήραν το τιμόνι της οκτάδας, μαζί με την νίκη κόντρα στους φιλοξενούμενους Ποιητές 3 μέρες νωρίτερα. Το -1 από τα κεκτημένα μέχρι πρότινος, είναι ο μοναδικός τους στόχος πλέον, καθώς πέρασαν 2οι με 65 βαθμούς συγκομιδή σε 38 αγώνες.

Μονόδρομος το τρίποντο σήμερα,ilkbbu8 εάν επιτευχθεί τους ξαναδίνει κορυφή, αλλά η διατήρησή της πλέον εξαρτάται πρωτίστως από την συμπεριφορά των Ροχινέγρος, που καλούνται να διατηρήσουν το +1. Η Απώλεια βαθμών δε, μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους 3ους Δημοτικούς να σκαρφαλώσουν στον σβέρκο τους ισόβαθμοι, αξιώνοντας εισιτήριο στα ημιτελικά.

Δίπλα στον Ρίο Ρίμακ, εντός του Αλβέρτο Γαγιάρδο δηλαδή, οι γηπεδούχοι σε 19 φετινά ματς, έχουν πανηγυρίσει 9 τρίποντα, 6 φορές μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και υπέστησαν 4 ήττες, την τελευταία 1 μήνα νωρίτερα, ενώ έτρεχαν το 7ο συνεχόμενο ματς αήττητοι.

 

Η Πορεία των Ποιητών στην Απερτούρα φάση ήταν απογοητευτική με μόλις 1 νίκη σε 15 ματς, ενώ υπέστησαν 10 ήττες και απέσπασαν 4 ισοπαλίες, επίδοση που τους έφτασε στον πάτο, με 7 βαθμους σε σύνολο 15 αγώνων. Η Κλαουσούρα διανύθηκε με ανεβασμένη απόδοση μεν, αλλά η πρότερη φτωχή συγκομιδή τους διατήρησε ξανά 1ους από το τέλος στο πέρας της,  με 20 βαθμούς ταμείο, 4 τρίποντα, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες απολογισμό σε 15 παιχνίδια.

Η Λιγίλια τους βλέπει εξίσου αξιόμαχους όπως στο 2ο τουρνουά, με 4 νικηφόρα αποτελέσματα σε 8 ματς και τρέχουν το καλύτερο στατιστικά ξεκίνημα της φετινής τους πορείας, αλλά το γεγονός ότι έχουν ηττηθεί στα υπόλοιπα 4, ξαναβάζει στο παιχνίδι με αξίωση σταθεροποίησης τον κακό τους εαυτό, που κατηφορίζει αναπόφευκτα για Σεγούντα. Το  Συνολικό ταμείο 37 βαθμών σε 38 ματς αντιστοιχεί στην 7η θέση της 1ης οκτάδας, στο +4 από τους νεοφώτιστους Σελέστε.

Τρίποντο σήμερα για τους Ποιητές σημαίνει μόνο φασούλι στο σακούλι που γεμίζει προς αποφυγή της μετακόμισης. Το Σενάριο της αποφυγής είναι δύσκολο όμως να επιβεβαιωθεί, καθώς εκτός από τους ουραγούς Σελέστε του α’ γκρουπ που έχουν 35 βαθμούς, οι εξίσου συγκάτοικοι στο πάτο του β’ γκρουπ Άγιοι και Αλεπούδες μετράνε αμφότεροι 42 πόντους, στο +3 δηλαδή από τους 2ους υποφαινόμενους επιλαχόντες, στα επερχόμενα πλεϊ οφ πτώσης.

Μακριά από την Τριχιούγιο και το Μανσίχ σε 19 φετινά παιχνίδια έχουν ηττηθεί 11 φορές, στα 5 κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας και πανηγύρισαν 3 τρίποντα, το πιο πρόσφατο 1 μήνα νωρίτερα κόντρα στους ασθενέστερους Σελέστε.

 

Στηρίζω τον άσσο από ημίχρονο της Μακίνα Σελέστε αβλεπτί στο 2,35. Δεν προβλέπεται να υποστούν  2η  ήττα στο σπίτι τους και μετά από 3 σφαλιάρες σερί έχουν πάρει το μάθημά τους χάνοντας την πρωτιά της κατηγορίας. Απ’το Αλβέρτο Γαγιάρδο σήμερα αναμένεται να γυρίσουν σελίδα, στην κάκιστη εικόνα που παρουσίασαν, ανακάμπτοντας όσο βρίσκονται ακόμα εντός της δυάδας. Οι Ποιητές δεν με πείθουν για το διπλο κι ας εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για την σωτηρία τους.Μακριά από το σπίτι τους οι αριθμοί τους καταδικάζουν και κόντρα στην ανάγκη των μέχρι πρότινος πρωτοπόρων, δεν προβλέπεται ούτε το χηνάρι να τους δώσει 1 φασούλι για τον σάκο τους.

Άσσος από ημίχρονο, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα στο εξαιρετικό 2,35!

    

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0