Ένα like σας στην σελίδα μας στο Facebook μας δυναμώνει, όποιος θέλει να έρθει να αρθρογραφεί για την ομάδα του εδώ στο Πάμε Αθλητικά είμαστε εδώ!!!

HomeUncategorized

Ένα like σας στην σελίδα μας στο Facebook μας δυναμώνει, όποιος θέλει να έρθει να αρθρογραφεί για την ομάδα του εδώ στο Πάμε Αθλητικά είμαστε εδώ!!!

Από το pameathlitika.gr Το Πάμε Αθλητικά σας ζητάει να μας στηρίξετε. Πως γίνεται αυτό?  Με ένα like σας στην σελίδα μας στο Facebook μας κάνετε

Βράζει ο Πανιώνιος με την διαιτησία του Σαββάτου!!!!
Συγκίνηση στο τουρνουά των Πανθήρων για τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς!!!
Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας Τρίπολης 2-1 τον Απόλλων Σμύρνης

Από το pameathlitika.gr

Το Πάμε Αθλητικά σας ζητάει να μας στηρίξετε.

Πως γίνεται αυτό?  Με ένα like σας στην σελίδα μας στο Facebook μας κάνετε πιο δυνατούς, ακόμα όποιος θέλει να αρθρογραφήσει για την ομάδα του θα χαρούμε πολύ να έρθει στην παρέα μας στο site.

Δεν είμαστε εταιρεία, δεν είμαστε δημοσιογράφοι, είμαστε απλοί φίλαθλοι ή οπαδοί που αγαπάμε την ομάδα μας και τον αθλητισμό.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ!!!

Ότι κάνουμε το κάνουμε για την πάρτη μας και αφιλοκερδός αφού δεν υπάρχουν μισθοί και φυσικά αφεντικά να μας λένε το τι θα γράψουμε και το πότε θα το γράψουμε.

Γράφουμε χωρίς πίεση και όποτε μπορούμε.

Όσοι θέλετε να μας ακολουθήσετε είτε στην σελίδα μας είτε να αρθρογραφήσετε μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook και αν θέλετε να γράφετε στείλτε μας μήνυμα.

Το like σας μας δίνει δύναμη.

Βρείτε μας στο Facebook      www.facebook.com/pameathlitika

Ιστοσελίδα  www.pameathlitika.gr

 

Σας ευχαριστούμε

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0