HomeUncategorized

“Γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ, για τον Ευγένιο Γκέραρντ!”

Από τον Οφητζή Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου  στις 6μμ το Γεντί Κουλέ θα φορέσει ξανά τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τον σπουδαίο Ευγένιο Γκέραρντ, τον

Εργοτέλης – Ο.Φ.Η. 1-1
Με φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
ΟΦΗ για Super League 0-3 τον Αιγινιακό!!!

Από τον Οφητζή

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου  στις 6μμ το Γεντί Κουλέ θα φορέσει ξανά τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τον σπουδαίο Ευγένιο Γκέραρντ, τον κορυφαίο προπονητή της ιστορίας του ΟΦΗ, στο μεγάλο φιλικό που διοργανώνουν προς τιμήν του τα «παιδιά» του και οι «φίλοι» του.

Πρώην παίκτες του ΟΦΗ, αλλά και μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, θα τιμήσουν τον Ολλανδό προπονητή, στο φιλικό αυτό, που θα έχει είσοδο 1 ευρώ για τους φιλάθλους, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το novasports και τα έσοδα του θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην συνέντευξη τύπου που έγινε στο ξενοδοχείο «INFINITY» το παρών έδωσαν παλιοί παίκτες του ΟΦΗ (Ηλίας Πουρσανίδης, Μανώλης Πατεμτζής, Νίκος Παπαδόπουλος, Πέτρος Μαρινάκης, Παύλος Αδάμος, Ανδρέας Σκέντζος , Μύρων Σηφάκης, Κώστας Χανιωτάκης, Μίλτος Ανδρεανίδης)  για να μιλήσουν για το σπουδαίο αυτό event.

Το οποίο μάλιστα θα γυριστεί και σε ταινία (dvd) για να μείνει στη μνήμη των φιλάθλων του ΟΦΗ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο που θα προηγηθεί του φιλικού όλοι οι πρώην παίκτες του ΟΦΗ που θα συμμετάσχουν (πάνω από 50), θα βρίσκονται στο Ηράκλειο για να ζήσουν στιγμές όπως την εποχή που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ!

Eκ μέρους της οικογένειας του Ευγένιου Γκέραρντ βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου ο Μανόλης Παπαδάκης και από την Περιφέρεια Κρήτης η οποία στηρίζει την εκδήλωση ο  Αντιπεριφερειάρχης, Ευριπίδης Κουκιαδάκης αλλά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και υπεύθυνος τομέα Αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης.

Μερικές από τις αναφορές που έγιναν στην συνέντευξη τύπου για το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ:

Ηλίας Πουρσανίδης: «Ο Γκέραρντ είχε μπόι. Λείπουν τέτοιοι άνθρωποι σήμερα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έδινε ευκαιρίες σε όλους. Μας χάρισε τον εαυτό του και τον αγαπήσαμε. Είναι ο δάσκαλός μας. Επίσης ευχαριστούμε έστω και αργά τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, τον ηγέτη του ΟΦΗ, που είχε το όραμα να κάνει την ομάδα – πρότυπο. Ξεκίνησε όλο αυτό ως μία ιδέα. Όλοι είναι καλεσμένοι. Δεν αποκλείουμε κανένα.Περιμένουμε τον κόσμο να πει ένα ευχαριστώ στον Μίστερ αλλά και να ξαναδεί παίκτες που αγάπησε».

Μανώλης Πατεμτζής: «Ευχαριστώ τους Αθλητικούς συντάκτες του ΟΦΗ και τον Ηλία Πουρσανίδη που είχε την ιδέα. Μας ένωσε όλους ο Γκέραρντ στα 15 χρόνια που ήταν στον ΟΦΗ. Ξανά περνάνε τώρα όλα από το μυαλό μας. Υπάρχει συγκίνηση. Θέλουμε τον κόσμο να είναι μαζί μας. Να γεμίσει το γήπεδο. Να είναι το πιο σπουδαίο ματς στην ιστορία του ΟΦΗ. Ο Μίστερ έκανε τόσα πολλά για μας. Θέλουμε να του δώσουμε  λίγη χαρά. Είναι λίγο, μπροστά σε όσα μας προσέφερε ο ίδιος».

Νίκος Παπαδόπουλος: «Είναι μία σημαντική εκδήλωση. Έχουμε όλοι έντονα συναισθήματα για τον ΟΦΗ. Ο χαρακτήρας και οι καθημερινές του συμβουλές μας σημάδεψαν. Είμαι στην θέση που ήταν ο Μίστερ για πολλά χρόνια. Θα κάνει καλό σε όλους μας αυτή η βραδιά. Ευχαριστώ τον Ηλία. Θα είναι μία μεγάλη βραδιά. Όλοι στο γήπεδο».

Eκ μέρους της οικογένειας του Ευγένιου Γκέραρντ ο Μανώλης Παπαδάκης, ανέφερε:

«Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Το περιμένει και ο ίδιος πως και πως. Είμαστε συγκινημένοι όλοι μας. Θα είναι κάτι μοναδικό. Είμαστε τυχεροί που είμαστε μαζί του και ο ίδιος νιώθει τυχερός που έχει τέτοια παιδιά. Με έργα, του δείχνουν την αγάπη τους».

Από την πλευρά της Περιφέρειας Kρήτης  ο Αντιπεριφερειάρχης, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ανέφερε:  «Προσέφερε πάρα πολλά στον ΟΦΗ και στο Ηράκλειο. Είναι ένας σημαντικός άνθρωπος. Τον ευχαριστούμε».

O Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και υπεύθυνος τομέα Αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης, ανέφερε: «Είναι μία σημαντική εκδήλωση για μία σημαντική προσωπικότητα, Θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Έχει γράψει χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ. Η Περιφέρεια είναι αρωγός σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γιώργος Βιτώρος.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι αρωγός στην σπουδαία αυτή εκδήλωση, την οποία και θα στηρίξει με όλα τα μέσα που διαθέτει, για να συνδράμει, σε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία.

COMMENTS

WORDPRESS: 0