HomeUncategorized

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ο νικητής στα δύσκολα και παντού και ενωμένος!!!!

Από τον Πανιωπανθηρώνιο Ο Πανιώνιος μας συνεχίζει τα νικηφόρα παιχνίδια και έτσι δείχνει να έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά που είχε πριν λίγε

Αύριο η απόφαση για την έφεση του Πανιωνίου!!!
Τελείωσε πριν καν ξεκινήσει ο Γιατζόγλου στον Πανιώνιο
Γιατί τώρα ρε Ουζουνίδη?

Από τον Πανιωπανθηρώνιο

Ο Πανιώνιος μας συνεχίζει τα νικηφόρα παιχνίδια και έτσι δείχνει να έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά που είχε πριν λίγες μέρες.

Ο Πανιώνιος μας έχει το χάρισμα που παρόλα τα προβλήματα που του παρουσιάζονται να ξέρει να τα αντιμετωπίζει όλα και στο τέλος να είναι αυτός ο νικητής.

Τι εννοώ? Θα σας εξηγήσω αμέσως φίλοι μου συνΠανιώνιοι!!!

Ο Πανιώνιος μας τα τελευταία χρόνια μας έχει ξανά κάνει περήφανους αγωνιστικά αφού με την αξία μας και μόνο έχουμε καταφέρει να τερματίζουμε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία και πως να μην είναι αφού αυτό το έχει καταφέρει η διοίκηση που ανέλαβε τον Ιστορικό Πανιώνιο σε δύσκολες εποχές την ώρα που όλοι οι επιφανείς Πανιώνιοι δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με τα του συλλόγου και ανέλαβαν τωρινή διοίκηση και έβαλε πλάτη γα το καλό του συλλόγου!!

Κι όμως με μάχες δύσκολες και με σωστό προγραμματισμό τα κατάφερε. Το οικονομικό άνογμα ήταν μεγάλο για τα δεδομένα του Πανιωνίου και στα χρόνια που έχουν αναλάβει έχουν καταφέρει να το κάνουν βιώσιμο. Χρήματα δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν πολλά ίσα ίσα για την χρονιά να βγαίνει και αν… Οι πόροι ενίσχυσης χρηματικά εννοώ είναι ελάχιστοι καθώς τα διαφημιστικά παντού είναι πεσμένα όπως και τα τηλεοπτικά. Οπότε τι μένει?

Τα διαρκείας!!!

Τα διαρκείας που ναι μεν είχαμε κάποια σχετική αύξηση με βάσει τα προηγούμενα χρόνια αλλά όχι τρομερά πράγματα.Σίγουρα είναι στα θετικά ότι δώσαμε πιο πολλά από άλλες χρονιές αλλά για τα δεδομένα του Πανιωνίου πρέπει να έχουμε δώσει πιο πολλά διαρκείας.

Ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού και η Ευρώπη βοήθησε στην κίνηση των διαρκείας αλλά μετά τον αποκλεισμό τελείωσαν και αυτά.

Να πούμε ότι σε μια διοίκηση θα κάνουν και λάθη και αυτό είναι λογικό γιατί είναι άνθρωποι.

Η ομάδα βγάζει υγεία και το παν είναι για όλους ο Πανιώνιος.

Για την τιμωρία που έδωσε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές μας Μασούντ και Οικονόμου με βρήκε απόλυτα σύμωνο γιατί κανένας δεν είναι πάνω από τον Πανιώνιο!!!

Αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια και με άλλους ποδοσφαιριστές. Έγινε επιτέλους η αρχή.

Παρόλο ότι ήταν 2 βασικοί ποδοσφαιριστές μας η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, στο παρά 1 δεν νικήσαμε τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη, νικήσαμε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και νικήσαμε και τον Πλατανιά στην Νέα Σμύρνη έστω και δύσκολα.

Η συγκομιδή των βαθμών στις 3 τελευταίες αγωνιστικές 7 βαθμοί, θετικότατο στοιχείο.

Πρέπει να πω όμως και κάτι. Για να μπορέσει η ομάδα να έχει διάρκεια στο αγωνιστικό κομμάτι και να σταθεί πρέπει και ο κόσμος να στηρίξει και να έρθει πιο κοντά.

Το Σάββατο η ομάδα έπαιζε με τον Πλατανιά και το γήπεδο ήταν άδειο…. Άδειο και μάλιστα η ομάδα προερχόταν από διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό!!!!

Το παράπονο των διοικούντων είναι λογικό και ένα γιατί πλανάται… Γιατί ο κόσμος μας δεν πηγαίνει στο γήπεδο?

Τι άλλο πρέπει να κάνει η ομάδα? Στην πρώτη 5αδα είναι στο κύπελλο συνεχίζει, ε τότε τι φταίει και δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο?

Αυτό το φαινόμενο όμως δεν είναι τωρινό για τον Πανιώνιο. Ο κόσμος μας είναι περίεργος και έχει άποψη για όλα. Με το ζόρι ξεκουβαλάει και έρχεται στο γήπεδο ( κακός αλλά γίνεται ).

Αυτό το πράγμα πιστεύω ότι η διοίκηση το γνώριζε και πριν αναλάβει καθώς όλοι όσοι είναι στην διοίκηση είναι Πανιώνιοι και το ήξεραν. Απλά τους ενοχλεί γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε σταθροποιηθεί και ήλπιζαν σε αλλαγή νοοτροπίας του κόσμου μας.

Να αναφέρω ότι εδώ πήραμε το κύπελλο το 1998 στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 11000 Πανιώνιους και η πλατεία κάηκε μετά από πανηγύρια  και την Κυριακή παίζαμε κόντρα στον Ολυμπιακό με την ομάδα να κάνει τον γύρο του θριάμβου και η παρουσία του κόσμου μας ήταν μόλις 1500 άτομα!!!!

Σαν μια δικαιολογία είναι ναι το οικονομικό καθώς ο κόσμος δυσκολεύετε να τα φέρει εις πέρας και έχει αλλάξει τις προτεραιότητες του και να έχει κάνει πέρα τον Πανιώνιο.

Να πω ότι ναι υπήρχε και ο αγώνας μπάσκετ του Πανιωνίου κόντρα στο Λαύριο εκτός έδρας που και εκεί είχαμε παρουσία κόσμου μας. Να πω ότι έπαιζε και σε άλλα αθλήματα και ο κόσμος ήταν σε όλα παρών.

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι μπράβο στην αναφορά της διοίκησης και την αναγνώριση της προς τους οργανομένους ότι τρέχουν παντού για την ομάδα σε όλα τα αθλήματα, απλά να αναφέρω ότι υπάρχουν κάποιοι λίγοι ακόμα τρελοί που και αυτοί τρέχουν όπου μπορούν για τον Πανιώνιο και κάθονται σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Απλαη αναφορά από την διοίκηση ητσν ενδεικτική μάλλον.

Επίσης να αναφέρω ότι αυτοί οι 1000 που ήταν δυστυχώς μόνο στο γήπεδο κόντρα στον Πλατανιά και έπειτα από νικηφόρα παιχνίδια της ομάδας μας είναι σαν εικόνα κακή για την ομάδα αλλά είναι η αλήθεια ότι με άλλους τόσους είναι οι ενεργοί που τρέχουν για τον Πανιώνιο.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι να ενωθούμε για το καλό του Πανιωνίου!!!

Πανιώνιος ενωμένος ποτέ νικημένος!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0