Παπαθανασίου ο επόμενος στον Ιωνικό!!!

HomeUncategorized

Παπαθανασίου ο επόμενος στον Ιωνικό!!!

Από τον Ιωνικάρα 3 Με ακόμα μια προσθήκη συνέχισε την μεταγραφική περίοδο για την ενίσχυση του ο Ιωνικός αφού ο 23χρονός μέσος Χαράλαμπος Παπαθανασ

Να γίνει το πρώτο βήμα για την άνοδο σήμερα Ιωνικάρα μου!!!
Τα εισιτήρια διαρκείας του Ιωνικού για την σεζόν 2018-2019
Έκπληξη… για το δημοσίευμα του Α.Σ. Ρόδου από τον Ιωνικό!!!

Από τον Ιωνικάρα 3

Με ακόμα μια προσθήκη συνέχισε την μεταγραφική περίοδο για την ενίσχυση του ο Ιωνικός αφού ο 23χρονός μέσος Χαράλαμπος Παπαθανασίου είναι πλέον κάτοικος Νίκαιας!!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας από την ιστοσελίδα της:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον Χαράλαμπο Παπαθανασίου. Ο 23χρονος μέσος ήταν μέχρι πρόσφατα ήταν στη δύναμη του Αχαρναϊκού καθώς έχει αγωνιστεί και σε Πανευλεσινιακό και Πανετθραϊκό. Είναι σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

Με αφορμή την καινούργια του συνεργασία με τον Ιωνικό ο νέος μέσος δήλωσε:

«Ξεκινώντας θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο! Ιδιαίτερα στην νέα μου ομάδα στον Ιωνικό και στους πραγματικά καταπληκτικούς φιλάθλους της.  Υγεία και μόνο όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές! Ξέρω ότι ήρθα σε μία πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα και με τη σειρά μου θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ιωνικό να αποδείξει ότι αξίζει να είναι  σε πολύ ψηλότερες κατηγορίες και όχι στη Γ´ Εθνική!  Τέλος ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω και εγώ μέλος αυτού του τόσο μεγάλου και ιστορικού σωματείου!»

COMMENTS

WORDPRESS: 0