Ξεκινάει με ντέρμπι η χρονιά για την Προοδευτική

HomeUncategorized

Ξεκινάει με ντέρμπι η χρονιά για την Προοδευτική

  Το πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει με ντέρμπι κόντρα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό με την Πρόο να νικάει όπως γίνεται πάντα εδώ και πολλά χρ

Κίνηση Ανθρωπιάς από τους Crimson Club της Προοδευτικής
ΠΡΟΟ ζούμε στην Ά να σε (ξανά) δούμε!!!
Έτοιμη για την Γ’ η Προο

 

Το πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει με ντέρμπι κόντρα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό με την Πρόο να νικάει όπως γίνεται πάντα εδώ και πολλά χρόνια στους μεταξύ μας αγώνες.

Το 2018 όμως ξεκινάει πάλι  με ντέρμπι για την ομάδα του Κορυδαλλού και μάλιστα πάλι κόντρα στον Ιωνικό στην Νεάπολη!!!

Άπαντες στην ομάδα από τους παίχτες ( ο προπονητής Λουκάς Καραδήμος που είναι η δουλειά του να ετοιμάζει την ομάδα για όλους τους αγώνες ο γενικός αρχηγός ο Ντάγκας είναι δεδομένο αφού το έχει ζήσει και σαν ποδοσφαιριστής της ΠΡΟΟ ) φροντιστές και κόσμος περιμένουν πως και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για την ΠΡΟΟ αυτός ο αγώνας είναι τελικός και φυσικά δεν θέλει να χάσει όπως και σε όλους τους αγώνες άλλωστε.

Είναι ο αγώνας που όπως το αποδεικνύουν τα χρόνια η ΠΡΟΟ είναι το αφεντικό στους συγκεκριμένους αγώνες.

Στα άσχημα του αγώνα είναι ότι δυστυχώς η ΠΡΟΟ δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της στην Νεάπολη καθώς έχουν απαγορευτεί οι μετακινήσεις οπαδών , το ίδιο είχε γίνει και στον πρώτο αγώνα στον Κορυδαλλό καθώς ο Ιωνικός δεν είχε τους οπαδούς του στο πλευρό του και όπου φυσικά η Προοδευτική είχε κερδίσει!!!

Η Προοδευτική έχει 23 βαθμούς είναι πρώτη με 3 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Εθνικό και 10 βαθμούς από τον 7ο Ιωνικό που έχει μόλις 13 βαθμούς στους μέχρι τώρα αγώνες του 6ο ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Με ένα θετικό αποτέλεσμα η Προοδευτική θα σταθεροποιηθεί στην πρώτη θέση θα πάρει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από τον μισητό αντίπαλο της τον Ιωνικό και αν τυχόν ο Εθνικός στραβοπατήσει τότε θα ξεκινήσει να χτίζει μια καλή διαφορά που σιγά σιγά θα την εδραιώσει στην κορυφή για να επανέλθει στην Super League όπου και είναι η θέση της!!!

Να πούμε ότι ο κόσμος της ΠΡΟΟ σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει είναι παρών  τόσο εντός όσο και εκτός και αυτό δείχνει ότι οι Κορυδαλλιώτες αγαπάνε την ομάδα – καμάρι της περιοχής τους και με τον δικό τους τρόπο ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές και εκείνοι με την σειρά τους φέρνουν το ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το άλλο!!!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!!!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0