Της Σμύρνης το ” Μεγαλείο ” από Απολλωνιστές και Πανιώνιους !!!!!(Vid)

HomeUncategorized

Της Σμύρνης το ” Μεγαλείο ” από Απολλωνιστές και Πανιώνιους !!!!!(Vid)

Από τον Σταμάτη Β. Σήμερα στην Ριζούπολη έπαιζαν δυο πραγματικές προσφυγικές ομάδες και οι οπαδοί και των δυο ομάδων παρέδωσαν μαθήματα οπαδισμού κ

Κορυφή και ας τους πονάει η Προοδευτική!!!
Το sex symbol Μαρία Αλεξάνδρου μας κλείνει τα στόματα…..
Η μπασκετμπολίστρια του Αετού Καλλιθέας Κωνσταντίνα Γραμματικού αποκλειστικά στο Πάμε Αθλητικά

Από τον Σταμάτη Β.

Σήμερα στην Ριζούπολη έπαιζαν δυο πραγματικές προσφυγικές ομάδες και οι οπαδοί και των δυο ομάδων παρέδωσαν μαθήματα οπαδισμού και προσφυγιάς καθώς λίγο πριν την έναρξη του αγώνα αντιπροσωπεία των οπαδών του Απόλλων Σμύρνης Basso Rango  και των οπαδών του Ιστορικού οι Πάνθηρες ( όπως και στην Νέα Σμύρνη έτσι και στην Ριζούπολη σήμερα ) ανάρτησαν πανό για την Σμύρνη και τα παιδιά τους σε κόκκινο μπλε και μπλε άσπρα γράμματα!!!!!

«Μάνα Σμύρνη σήμερα παίζουν τα παιδιά σου» έγραφε το πανό και οι φίλαθλοι όλοι χειροκροτούσαν!!!! Ωραίες στιγμές και εικόνες ζήσαμε σήμερα!!!!

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού τουλάχιστον για έμενα πέρασε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό.

Πρέπει να αναφέρω ότι και μετά την λήξη του αγώνα οι οπαδοί του Απόλλων ήρθαν στην μεριά οπου βρίσκονταν οι 500 περίπου οπαδοί του Πανιωνίου χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν και τραγούδησαν για την Σμύρνη και την προσφυγιά που μας συνδέουν και τους δυο συλλόγους!! Οι οπαδοί του Απόλλων φεύγοντας φώναξαν δυνατά Πανιώνιος Πανιώνιος και οι οπαδοί του Πανιωνίου ανταπέδωσαν φωνάζοντας Απόλλων Απόλλων με τα χειροκροτήματα να πέφτουν βροχή!!! Τι να πεις για αυτές τις ωραίες στιγμές; Μόνο περηφάνια με γεμίζει γιατί έχουμε το κάτι διαφορετικό το κάτι το ξεχωριστό σαν Πανιώνιοι και αυτό το μεγαλείο μπορώ να πω ότι το έχουν και οι Απολλωνιστές τελικά!!!!

Αυτά πρέπει να διαφημίζονται προς τα έξω και δυστυχώς δεν το κάνουν τα μέσα γιατί αυτά δεν πουλάνε…. Αν όμως γινόταν το αντίθετο και είχαμε επεισόδια τότε θα έπαιζε σε όλα τα σάιτ σαν πρώτη είδηση!!!!!

Στα αγωνιστικά να πω ότι μπήκαμε δυνατά και στα πρώτα λεπτά χάσαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ αλλά ο Κόρμπος δεν τα κατάφερε. Μετά ο Πανιώνιος έπαθε μπλακ άουτ με τον Απόλλων να κερδίζει χώρο στο γήπεδο και με την βοήθεια του επόπτη που άφησε τουλάχιστον 3 με 4 φορές τους παίχτες του Απόλλων να κάνουν επιθέσεις ενώ ήταν offside ήρθε και το γκολ στο 40ο λεπτό με υποψία φάουλ στον αμυντικό μας και με το ημίχρονο να μας βρίσκει να χάνουμε με 1-0.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ανέβηκε πίεσε αλλά δεν είχαμε την ευκαρία για το γκολ, ευτυχώς ούτε ο Απόλλων έχασε κάποια καλή ευκαρία. Ο Πανιώνιος πίεζε όμως και τελικά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με ένα ωραίο και με δόση τύχης γκολ απο σουτάρει του Μασούρα που βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή χτύπησε στην πλάτη του τερματοφύλακα του Απόλλων και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ καθώς μετά το γκολ μας πίεζε και ο Απόλλων για το γκολ και ο Πανιώνιος αλλά δεν τα καταφέραμε!!!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0