Χωρίς διάψευση

HomeUncategorized

Χωρίς διάψευση

Από τον Ερυθρόδερμο Τα πολλά ονόματα που κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό τελειωμό δεν έχουν αλλά παρεπιπτοντως δεν έχουν και διάψευση από την ομάδα το

Η χρονιά τελειώνει και σχεδιάζει το μέλλον της ομάδας
Καλό ταξίδι νέο ξεκίνημα νέα όνειρα για τον Ολυμπιακό μας!!!
Πέδρο Μάρτινς ο νέος “καπετάνιος” στον Ολυμπιακό!!!

Από τον Ερυθρόδερμο

Τα πολλά ονόματα που κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό τελειωμό δεν έχουν αλλά παρεπιπτοντως δεν έχουν και διάψευση από την ομάδα του Ολυμπιακού οπότε όλο αυτό το παζάρι θα συνεχίζεται ανελλιπώς.

Τα τελευταία νέα έχουν να κάνουν με μια υποτιθέμενη μεταγραφή-επικοινωνιακη βόμβα η οποία και ακούει στο όνομα Ροντρίγκο Μολέδο.
Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι κατατέθηκε πρόταση στον παίκτη αλλά και στον Παναθηναϊκό αρκετά συμφέρουσα και για τους δυο πρόταση η οποία δεν έχει διαψευστεί επίσημα μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές .
Δεύτερη περίπτωση είναι του Βίκτορ Μπαμπά η οποία και συζητιέται εδώ και πολύ καιρό χωρίς ποτέε να έχει διαψευστεί και επίσημα μέχρι στιγμής πράγμα το οποίο αναζωπύρωσε και τις φήμες περί ενδιαφέροντος είναι και οι δηλώσεις του προπονητή των ερυθρολεύκων στις οποίες ανεφέρει ότι τον ξέρει πολύ καλά τον παίκτη είναι ένας παίκτης που του αρέσει πολύ και με τον οποίο έχουν συχνή επικοινωνία.
Εάν όντως ισχύουν αυτά που κυκλοφορούν για τον Μολέντο λέτε να υπάρξει και καμία πώληση -έκπληξη γιατί μέσα στα Χριστούγεννα απέρριψε πρόταση 8 εκατομμυρίων για τον Σισέ!!!
Όπου υπάρχει καπνός λέτε να υπάρξει και φωτιά;
Ίδωμεν, ίδωμεν.
Ούτως η άλλως έχουμε μέρες ακόμα μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Υπομονή λοιπόν και βλέπουμε
Υγ1 Υγεία σε όλους
Υγ2 Χαρείτε το ποδόσφαιρο

COMMENTS

WORDPRESS: 0