Πρώτα ο αγώνας με την ΞΑΝΘΗ και μετά τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό

HomeUncategorized

Πρώτα ο αγώνας με την ΞΑΝΘΗ και μετά τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό

Από τον Ερυθρόδερμο Καλημέρα καλό ΣΚ σε όλους Μια ακόμα αποστολή για την ομάδα του Ολυμπιακού και αυτήν την φορά εντός έδρας  με τ

Ντέρμπι με ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Μαρτίνς
Νίκησε τον ΟΦΗ και περιμένει το μεγαθήριο ο Ολυμπιακός!!!
Μια νίκη βάλσαμο μετά την κατσάδα

Από τον Ερυθρόδερμο

Καλημέρα καλό ΣΚ σε όλους

Μια ακόμα αποστολή για την ομάδα του Ολυμπιακού και αυτήν την φορά εντός έδρας  με την Ξάνθη την Κυριακή στις 19,30 στο Καραϊσκάκης.

Μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή από πολλές απόψεις και για αυτόν τον λόγο όλοι στην ομάδα θα πρέπει να εστιάσουν σε αυτό το παιχνίδι  και να ξεχάσουν τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ που θα επακολουθήσουν .

Το παιχνίδι το συγκεκριμένο είναι από τα ποιο κρίσιμα στην πορεία προς τον τίτλο και απαιτεί πλήρη συγκέντρωση ,καλές οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις αλλά τίποτα ποιο σημαντικό από τους τίτλους

με τους διωκτες να καραδοκούν σε επικείμενες αποτυχίες του Ολυμπιακού όλοι οφείλουν να βλέπουν τα παιχνιδια σαν τελικούς.

Τώρα όσο έχει να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας φαίνεται ότι υπάρχει μια αλλαγή πλεύσης στον προγραμματισμό των μεταγραφών.

Άλλαξαν πλεύση οι διοικούντες και φαίνεται ότι πάμε σε πολλά υποσχόμενους πιτσιρικάδες που με δουλειά και χαμηλά το κεφάλι μπορεί να κερδίσουν πολλά και αυτοί και η ομάδα .

Χατζισαφί Ιγκόρ Ίβουσιτς και τελευταίο να ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Κίριλ Ντεσπότοφ

Εξτρέμ που αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και αναμένει στο τηλέφωνο του για να κλείσει και αυτός στο λιμάνι παίκτης 21 χρονών πιτσιρικάς και αυτός .

Καλές οι μεταγραφές καλά τα ντέρμπι αλλά προέχει η ΞΑΝΘΗ και το πως θα επιτευχθεί μια ακόμα νίκη.

Υγ.1 υγεία και δύναμη σε όλους

Υγ. 2 τρέλα και χαμόγελο η λύση στα προβλήματα

COMMENTS

WORDPRESS: 0