Όλοι στο γήπεδο για την πρόκριση από σήμερα Πανιωνάρα μου!!!

HomeUncategorized

Όλοι στο γήπεδο για την πρόκριση από σήμερα Πανιωνάρα μου!!!

Από τον Σταμάτη Β. Ο Ιστορικός μας σήμερα στις 17:15 παίζει στην Νέα Σμύρνη κόντρα στην Λαμία για τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου. Εύκολος αγώνας δ

Στα “Κυανέρυθρα” ο Ρολάντ Ρομάριο Αλμπεργκ!!!
Προοδευτική με ψυχή 0-0 με τον Ιωνικό!!!!
Πέρασαν 17 χρόνια που έφυγες Γιάννη Παθιακάκη από κοντά μας…

Από τον Σταμάτη Β.

Ο Ιστορικός μας σήμερα στις 17:15 παίζει στην Νέα Σμύρνη κόντρα στην Λαμία για τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου.

Εύκολος αγώνας δεν είναι αλλά επειδή είμαστε καλύτερη είμαστε Πανιώνιος θα έχουμε και τον κόσμο μας η νίκη και το πρώτο βήμα θα πρέπει να γίνει από σήμερα.

Φέτος το κύπελλο πρέπει να έρθει στην Νέα Σμύρνη!!!

Όλοι πρέπει να πάμε γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα μας με την συμπαράσταση μας.

Ο Γρηγορίου ξέρει ότι υπάρχει κούραση από τους παίχτες αλλά βλέπει ότι υπάρχει και η διάθεση και αυτό τον κάνει πιο χαρούμενο.

Με την Λαμία παίξαμε στο πρωτάθλημα στην Λαμία και σε γενικές γραμμές γνωρίζει που πρέπει να εστιάσουμε για να πάρουμε την νίκη!!

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αναμέτρηση με τη Λαμία. Μετά το τέλος της, ο Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος

COMMENTS

WORDPRESS: 0