Με προσοχή στον Αστέρα για το διπλό ο Θρύλος

HomeUncategorized

Με προσοχή στον Αστέρα για το διπλό ο Θρύλος

Από τον Ερυθρόδερμο Καλημέρα καλή Κυριακη σε όλους  Μετά από το ντέρμπι της Τετάρτης ο Ολυμπιακός σε έναν ακόμα τελικό στην πορεία προς το πρωτάθλ

Τα φώτα όλα στο ντέρμπι σήμερα
Προγνωστικά Κυριακής 24/12/2017
Νέο ξεκίνημα , μπόλικη δουλειά για τον Ολυμπιακό

Από τον Ερυθρόδερμο

Καλημέρα καλή Κυριακη σε όλους

 Μετά από το ντέρμπι της Τετάρτης ο Ολυμπιακός σε έναν ακόμα τελικό στην πορεία προς το πρωτάθλημα σήμερα αγωνίζεται στην Τρίπολη απέναντι στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη που μετά την έλευση του αναγεννηθήκε ο Αστέρας και κάνει μια πολύ καλή και αξιοπρόσεκτη πορεία.
Αυτό λοιπόν θα πρέπει να προσέξουν και οι ερυθρόλευκοι στο σημερινό παιχνίδι γιατί πολύ απλά δεν θα είναι καθολου εύκολο γιατί και ο Αστέερας από την πλευρά του θα θελήσει να κερδίσει.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν που κατεβαίνει για πρώτη φορά για το 2018 στην 18αδα με τον Οτζίτζα Οφοε να συμμετέχει σε αυτήν.
Με πολλές αλλαγές δεν πρόκειται να παραταχθεί στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός γιατί ο Γκαρθία ας ελπίσουμε ότι ολοκλήρωσε τις δοκιμές του και έχει κατασταλάξει πλέον σε έναν βασικό κορμό παικτών, περιμένουμε λοιπόν και να γίνουν πράξη στο χορτάρι κάποια πράγματα .
Καθότι το προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου ήταν διδακτικό ως προς κάποιες αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα που δεν πήγαν και τόσο καλά.
Οπότε ας ελπίσουμε ότι θα παραταχθεί με την ομάδα που πρόκειται και έχει κάνει τις καλές εμφανίσεις επί των ημερών του έστω και στα λίγα παιχνίδια που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Προτό, Ένχελς, Σισέ, Κούτρης, Φιγκέϊρας, Ζιλέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μιραλλάς, Πάρντο, Ανσαριφάρντ . Αναμένεται να είναι η 11αδα που θα παραταχθεί στο Θεόδωρος Κολοκοτρωνης της Τρίπολης για τον αγώνα.
Καλό αγώνα λοιπόν με θέαμα και γκολ το μοναδικό ζητούμενο μετά τους βαθμούς.
Καλή συνέχεια σε όλους καλό υπόλοιπο Κυριακής.
Υγ.1 Υγεία και δύναμη σε όλους
Υγ.2 Τρέλα και χαμόογελο το φάρμακο στα προβλήματα

COMMENTS

WORDPRESS: 0