Νίκος Κουρέλας «Τιμή μου που ήρθα στον Ηρακλή»

HomeUncategorized

Νίκος Κουρέλας «Τιμή μου που ήρθα στον Ηρακλή»

Από τον Ηρακλάκια Για τη μέχρι τώρα καριέρα του: “Ήμουν για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομής του Άρη, για μερικούς μήνες έφυγα από τη Θεσσαλονίκη κα

Στον Ηρακλή ο Πεντίδης
«Ο Ηρακλής έχει νιώσει όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Στην Football League ο Ηρακλής!!

Από τον Ηρακλάκια

Για τη μέχρι τώρα καριέρα του: “Ήμουν για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομής του Άρη, για μερικούς μήνες έφυγα από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια επέστρεψα για τον Αγροτικό Αστέρα.

Το να αγωνιίζεσαι στη μεγάλη κατηγορία ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία για μένα, έστω και αν ήταν μια δύσκολη χρονιά εκείνη με την ΑΕΚ. Έζησα κάποιες απαιτητικές καταστάσεις που με ανάγκασαν να μάθω πολλά πράγματα και να γίνω περισσότερο έμπειρος”.
Πλέον βρίσκομαι στον Ηρακλή που είναι μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και το γνωρίζουν όλοι αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, καθώς γίνεται πλέον εξαιρετική δουλειά στην ομάδα και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι, από το να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και εκεί που πρέπει να βρίσκεται”.

Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται: “Σαν αριστερό χαφ ξεκίνησα, αλλά τα τελευταία χρόνια, οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα με χρησιμοποίησαν και σαν αριστερό μπακ. Πλέον έχω πολλές συμμετοχές στη Β’Εθνική ως αριστερό μπακ, περισσότερες από αυτές που έχω παίξει στα χαφ”.

Για τα γνώριμα πρόσωπα που βρίσκει στους κυανόλευκους“Έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν με κάποια από τα παιχνίδια του Ηρακλή και με τον Τάσο Κατσιαμπή συνεργάστηκα για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ήμουν μαζί με τον Καραντασιάδη και με τον Βοσνιάδη, με το Γιαννίτση ήμασταν μαζί στα τμήματα υποδομής του Άρη και με τον Ρεβυθόπουλο ήμασταν μαζί στην Καβάλα”.

Για τη βαριά φανέλα του Ηρακλή:“Την ιστορία του Ηρακλή την ξέρουν όλοι. Γνωρίζω καλά που έρχομαι και ποιες είναι οι απαιτήσεις, όπως τις γνωρίζουν και τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ομάδα. Το έδειξαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και παρά τις δυσκολίες γνωρίζουν σε ποιο σύλλογο αγωνίζονται και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για αυτό και η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Κάποια παιδιά που ήρθαμε το Γενάρη το γνωρίζουμε και ξέρουμε ότι πρέπει να δίνουμε ότι έχουμε όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις γιατί παίζουμε σε ένα τεράστιο σύλλογο που μας δίνει μεγάλες ευκαιρίες για το μέλλον”.

Για το κλίμα που βρήκε στη νέα του ομάδα: “Από την πρώτη ημέρα έχω διαπιστώσει ότι τα αποδυτήρια είναι καλά στον Ηρακλή. Έχω κάνει μόλις μια προπόνηση ωστόσο αισθάνθηκα ότι βρίσκομαι στην ομάδα από την αρχή της σεζόν. Το κλίμα είναι εξαιρετικό όχι μόνο μεταξύ των παικτών αλλά και μεταξύ της διοίκησης και τον παικτών και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα που φαίνεται στο γήπεδο και το αποτέλεσμα φαίνεται από την πρώτη θέση. Όταν όλα είναι καλά στην προπόνηση και στην ομάδα, όταν δεν υπάρχουν γκρίνιες ή οτιδήποτε άλλο, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο”.

Για το πότε θα είναι έτοιμος: “Ο προπονητής θα κρίνει αν είμαι έτοιμος. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Αγωνίστηκα τελευταία φορά με τη Καλαμάτα στις 20 Δεκεμβρίου αλλά δεν σταμάτησα να προπονούμαι και πιστεύω ότι αν χρειαστεί μπορώ να βοηθήσω την ομάδα”.

Πηγή: https://www.iraklis1908.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0