Ολυμπιακός-ΑΕΚ μέρος δεύτερο

HomeUncategorized

Ολυμπιακός-ΑΕΚ μέρος δεύτερο

Από τον Ερυθρόδερμο Εν αναμονή λοιπόν ενός ακόμα αγώνα με την ΑΕΚ  αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδ

Δείχνει καλά στοιχεία θέλει πολύ δουλειά
Μάγκας παλικάρι και πρώτος ο Ολυμπιακός
Στην τύχη τους οι πιο πολλές ομάδες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Από τον Ερυθρόδερμο

Εν αναμονή λοιπόν ενός ακόμα αγώνα με την ΑΕΚ  αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες

 

Κρίσιμος και βαθμολογικά αλλά και λόγω γοήτρου. Αυτή τη φορά όμως με μεγαλύτερη έμφαση στην κατάκτηση της νίκης για τους βαθμούς. Μετά από χρόνια η κρισιμότητα του αγώνα διότι διακυβευέται το πρωτάθλημα.

Με τον Ολυμπιακό να μην έχει περιθώρια απώλειας ούτε μισού βαθμού πλέον αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Διότι μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη η ανάγκη για νίκες και βαθμούς γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθότι το μείον ένας βαθμός από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ δεν αφήνει άλλα περιθώρια σε ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο φέτος.

Το πρωτάθλημα ακόμα είναι ακόμα στα χέρια του Ολυμπιακού το ακουμπάει αρκεί να κάνει μόνο νίκες μέχρι τον τερματισμό του φετινού μαραθωνίου. Μια πολύ περίεργη για ακόμα μια χρονιά για τους ερυθρόλευκους που καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και το βάρος της φανέλας.

Σε μια αρκετά σημαδιακή ημέρα μια ημέρα που η νίκη αν έρθει θα αφιερωθεί στα αδικοχαμένα παιδιά της θύρας 7. Μια νίκη που όλοι αδημονούν να έρθει για πολλούς και καίριους λόγους.

Υγ1 Υγεία και δύναμη σε όλους

Υγ2 Χαμόγελο και τρέλα η λύση στα προβλήματα

COMMENTS

WORDPRESS: 0