Η γιορτή του Ολυμπιακού Βόλου!

HomeUncategorized

Η γιορτή του Ολυμπιακού Βόλου!

Από τον Austrian Μέσα σε εορταστικό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η ετήσια συνεστίαση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Στην Κατερίνη με Νεοκαισάρεια ο Ολυμπιακός Βόλου!!!
Ανανεώνει με Μπουτζίκο ο Ολυμπιακός Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου: Ξεκινούν οι εργασίες στο Προπονητικό Κέντρο στον Άγιο Γεώργιο-Επαφές με ποδοσφαιριστές για ανανέωση συμβολαίων

Από τον Austrian

Μέσα σε εορταστικό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η ετήσια συνεστίαση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο κατάμεστο κέντρο «Κ.Χ. 1948». 
Σύσσωμη η διοίκηση του Συλλόγου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές,  προπονητές, αθλητές, οργανωμένοι φίλαθλοι, γονείς αθλητών, αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου, βρέθηκαν μαζί και διασκέδασαν υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής, σε ένα όμορφο πρόγραμμα του κέντρου.

O πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσεκούρας στη σύντομη ομιλία του,  αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθησαν στην συνεστίαση, ζήτησε απ’ όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να στηρίξουν όλα τα τμήματα, καθώς όλοι οι αθλητές και οι προπονητές δίνουν καθημερινά μεγάλο αγώνα για να φέρουν διακρίσεις και προσπαθούν αδιάκοπα να συνεχίσουν την μακρά ιστορία του Βολιώτικου Συλλόγου.
Μετά και την ομιλία του προέδρου, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο Σύλλογο στους κ.κ. Γιώργο Τόρη, Νίκο Καρακάνα- την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του- Στέλιο Λάζο και Βασίλη Σακελλαρίου (ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου «Αλάτι»).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος, βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, Μαργαρίτης Πατσιαντάς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας», Νάνσυ Καπούλα, πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Τέλης Δουλόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, όπως και οι κ.κ. Γιάννης Αναστασίου και Σούλα Μπαρτζώκα.
Η βραδιά συνοδεύτηκε από χορό και τραγούδι με την «οικογένεια» του Ολυμπιακού Βόλου να περνά όμορφες στιγμές.
Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνεστίασης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά, που είχε μεγάλη ανταπόκριση απ΄ όλους και κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα

COMMENTS

WORDPRESS: 0