Ήρθε η ώρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!!!!! Πάμε για την γιορτή μας!!!

HomeUncategorized

Ήρθε η ώρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!!!!! Πάμε για την γιορτή μας!!!

Από τον Σταμάτη Β. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 19:30 Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ!!! Από την τελευταία φορά που πήραμε το κύπελλο τα χρόνια πέρασ

Η Λίλιαν έχει γενέθλια και εμείς την γιορτάζουμε…
Παρέα με τον ειδικό στο μασάζ και όχι μόνο Στέλιο Βελκόπουλο
Επική πρόκριση της Ρόμα 3-0την Μπαρτσελόνα!!!

Από τον Σταμάτη Β.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 19:30 Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ!!!

Από την τελευταία φορά που πήραμε το κύπελλο τα χρόνια πέρασαν  20 χρόνια, από τότε μέχρι σήμερα βγήκαμε ευρώπη αρκετές φορές κάναμε σπουδαίες νίκες είδαμε παιχταράδες.Ρεκόμπα,Εστογιανόφ,Χούτο, Τζιμπούρ, Φερνάντεζ και άλλους πολλούς που θέλει πολλές ώρες να γράφουμε. Ελιδαμε και βλέπουμε Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν με ψυχή βλέπε Σιώπη, Κόρμπο, Βλάχο, Μασούρα.

Λοιπόν σήμερα είναι η μέρα μας. Όλοι πρέπει να πάμε στο γήπεδο να στηρίξουμε τον Πανιώνιο μας στον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Είναι ο αγώνας μας, είναι η γιορτή μας είναι η ευκαιρία μας να ξανά πάμε στον τελικό όπως και τότε το 1998 που αποκλείσαμε πάλι τον ΠΑΟΚ που και τότε ήταν φαβορί.

Πάμε δυνατά μια γροθιά κόσμος, ποδοσφαιριστές, προπονητής και διοίκηση να κάνουμε το παιχνίδι μας και εμέις θα είμαστε αυτοί που θα πάμε στον τελικό!!!

Οι παόχτες δεν θα πρέπει να έχουν αγχος θα μπουν μέσα και θα κάνουν αυτό που ξέρουν να παίζουν μπαλίτσα κα εμείς από την εξέδρα με φωνή και τραγούδια θα τους ωθήσουμε να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης!!!!

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!!!

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΥΤΟ, ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΦΕΡΤΕ ΤΟ!!!

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0