Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στην Κρήτη Ολυμπιακέ μου!!!

HomeUncategorized

Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στην Κρήτη Ολυμπιακέ μου!!!

Από τον Ερυθρόδερμο Καλημέρα καλή δύναμη σε όλους Μια ακόμα στροφή μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος (σίριαλ). και οι ερυθρόλευκοι καλού

Φιλικό με Λεγανές ο Ολυμπιακός
Ο Νέος χρόνος ήρθε με πολλά δώρα και ειδικά για την ομάδα και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού
Ας ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά…

Από τον Ερυθρόδερμο

Καλημέρα καλή δύναμη σε όλους

Μια ακόμα στροφή μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος (σίριαλ).

και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να είναι όπως πρέπει μέχρι το τέλος και να πλασαριστούν στην καλύτερη θεση αφού το πρωτάθλημα φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί.
Ένας ακόμα αγώνας με τον Πλατανιά στην Κρήτη με την κρητική ομάδα να έχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό αλλά το κίνητρο μεγάλο για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον πρωταθλητή.
Για τους παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού ενα ακόμη τεστ αφού όλοι μα όλοι είναι υπό κρίση και επιβάλλεται όλοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να αφήσουν πίσω τα άσχημα αποτελέσματα .
Με αλλαγές και νέα πρόσωπα θα παρουσίαστει στην Κρήτη ο Ολυμπιακός αφού εκτός αποστολής έμειναν ο Μπιορν Ενχελς και ο Εχσαν Χατζισαφί αλλα και Ο Ιγκορ που δεν φαίνεται να υπολογίζεται απ την τεχνική ηγεσία.
Επιτέλους το ζητούμενο εκτός απο την νίκη και τους βαθμούς είναι και το όσο το δυνατό καλό ποδόσφαιρο που τόσο πολύ έχει λείψει απ τους ερυθρόλευκους.
Να τελειώσει και η φετινή δύσκολη χρονία και να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για την επόμενη καλύτερη χρονιά.
Υγ1 Υγεία και δύναμη σε όλους
Υγ2 Χαμόγελο και τρέλα η λύση στα προβλήματα

COMMENTS

WORDPRESS: 0