Αφήστε επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ησυχία του

HomeUncategorized

Αφήστε επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ησυχία του

Από τον Ερυθρόδερμο Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους Ενώ σε όλο τον κόσμο παίζουν ποδόσφαιρο εμείς ασχολούμαστε με δίκες ποίνες και δικηγόρους άλ

Λαβώθηκε για ακόμη μια χρονιά ο Ολυμπιακός
Ο ιδρώτας ποτάμι για τους ερυθρόλευκους στην Πολωνία!!!
Το στοίχημα από τον Άγγελο

Από τον Ερυθρόδερμο

Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους

Ενώ σε όλο τον κόσμο παίζουν ποδόσφαιρο εμείς ασχολούμαστε με δίκες ποίνες και δικηγόρους άλλο ένα θέατρο του παραλόγου στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο ένα ακόμη επεισόδιο σε ένα σίριαλ συνεχίζει να παίζεται.

Εδώ και αρκετό καιρό η μπαλα δυστυχώς παίζεται στις δικαστικές αίθουσες και δυστυχώς δεν αφήνουν τον κόσμο να χαρεί και να ξεφύγει απο προβλήματα και στεναχώριες.γιατι το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός είναι για πολλούς διέξοδος .
Δυστυχώς αυτοί που διαφεντεύουν το ποδόσφαιρο σε άλλο γήπεδο και με άλλους κανόνες που πολλοί από εμάς δεν αντιλαμβάνονται.
Και καλά κάνουμε και δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί είμαστε οπαδοί και οχι νομικοί είμαστε φίλαθλοι και όχι λογιστές θέλουμε την μπάλα να παίζεται στο χορτάρι και όχι στα έδρανα να παίζεται στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.
Να λυθούν επιτέλους τα προβλήματα και οι παθογένεις να μην υπάρχουν αγκυλώσεις και να ευχαριστηθούμε επιτέλους μπάλα.
Ας είναι από την στάχτη να γεννηθεί κάτι καλό να μπουν όρια και κανόνες και να ασχοληθούμε επιτέλους με αυτό που μας ενδιαφέρει όλους.
Το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο.
Υγ1 Υγεία και δύναμη σε όλους
Υγ2 Χαμόγελο και τρέλα η λύση στα προβλήματα.

COMMENTS

WORDPRESS: 0