Πήρε σκούπα και καθαρίζει….

HomeUncategorized

Πήρε σκούπα και καθαρίζει….

Από τον ερυθρόδερμο Καλησπέρα και καλή δύναμη σε όλους μια πολύ διδακτική ισοπαλία από τον Λεβαδειακό ήταν η προχθεσινή για τους παίκτες του Όλυμπιακ

Στον δρόμο για το 6ο η Λίβερπουλ!!!!
Στην τύχη τους οι πιο πολλές ομάδες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
Χωρίς διάψευση

Από τον ερυθρόδερμο

Καλησπέρα και καλή δύναμη σε όλους μια πολύ διδακτική ισοπαλία από τον Λεβαδειακό ήταν η προχθεσινή για τους παίκτες του Όλυμπιακού αλλά και συνάμα υπάρχει η πιθανότητα να είναι και το τελευταίο με την φανέλα του Όλυμπιακού για αρκετούς απο τούς ηδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της ομάδας .

Μετά και την επίσκεψη του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού στο Ρέντη του κ. Μαρινάκη χθες στην πρωινή προπόνηση ξεκίνησαν οι καρατομήσεις όπως είχε προειδοποιήσει .
Οι πρώτοι δυο που άνοιξαν την πόρτα της εξόδου ειναι ο Σεμπά αλλα και ο Οτζίτζα Οφόε με τον πρώτο από ότι λένε οι πληροφορίες να εχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα ενώ ο δέυτερος μετά και την ληστεία στο σπίτι του ήταν ωσεί παρών .
Η πόρτα δεν θα κλείσει και θα ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί στην έξοδο, μάλιστα ακούγονται και πρωτοκλασάτα ονόματα που θα προκαλέσουν πάταγο ο πρώτος φαίνεται ότι είναι ο Ένχελς ο οποίος είχε και προβλήματα με τον προπονητή του.
Φημες υπάρχουν ακόμα και για τον Φορτούνη και έπεται συνέχεια με όλους τους πρωτοκλασάτους και ακριβοπληρωμένους παίκτες που δυστυχώς δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα,και ο Γκαρθία ακόμα φαίνεται ότι δεν συνεχίζει στην ομάδα και πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται με Πέδρο Μάρτινς, Κριστόφ Γκαλτιε να έχουν προβάδισμα στην λίστα αλλά και οι δύο να μην βιάζονται να απαντήσουν ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Ο Μιλόγεβιτς εκεί που ήταν πρώτος έχει υποχωρήσει στη λίστα αλλά δεν έχει διαγραφεί.
Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο και μακρύ και η παρέλαση μόλις ξεκίνησε.
Υγ1 Υγεία και δύναμη σε όλους
Υγ2 Χαμόγελο και τρέλα η λύση στα προβλήματα

COMMENTS

WORDPRESS: 0