Φιλικό  της Νίκης Βόλου με τους παλαίμαχους της Νίκης Βόλου την Μεγάλη Παρασκευή

HomeUncategorized

Φιλικό της Νίκης Βόλου με τους παλαίμαχους της Νίκης Βόλου την Μεγάλη Παρασκευή

Από τον Σταμάτη Β. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 προσκαλεί τους φίλους της ομάδας μας σε μια φιλική αναμέτρηση-συνάντησ

Επίσημη πρόσκληση στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ
Αποτελέσματα κυπέλλου και η σημερινή αγωνιστική
Η sexy Καρνέζη και όποιος αντέξει …

Από τον Σταμάτη Β.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 προσκαλεί τους φίλους της ομάδας μας σε μια φιλική αναμέτρηση-συνάντηση του ένδοξου παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.

Την Μεγάλη Παρασκευή 06/04/218 στις 12:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (πλαισιωμένη και με νεαρούς αθλητές)  θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Παλαίμαχων της ομάδας μας, στο πρώτο αυτό ιστορικό ραντεβού που ευελπιστούμε να καθιερωθεί κάθε χρόνο την ίδια ημέρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και με εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας!

Με την ολοκλήρωση επίσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Διοικούσα Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την εώς τώρα υποστήριξη τους Χορηγούς  Διατροφής και Μετακίνησης αλλά και την ομάδα των εθελοντών για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Φυσικά ευχαριστούμε και τους φιλάθλους της ομάδας μας που με την παρουσία τους και την υποδειγματική τους ως τώρα συμπεριφορά έδειξαν για ακόμη μια φορά το μεγαλείο αυτής της ομάδας κερδίζοντας και πάλι την αποδοχή και αναγνώριση από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και την τοπική κοινωνία.

Καλή Ανάσταση σε όλους από την οικογένεια της Νίκης Βόλου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

COMMENTS

WORDPRESS: 0