Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

HomeUncategorized

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Από τον Μάνο τον πράσινο Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκό

Έτοιμος για την νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο
Ήττα από την Μπαρτσελόνα με 79-68 ο Παναθηναϊκός
Με τριάρα πέρασε από την Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός 1-3 τον Απόλλων Σμύρνης

Από τον Μάνο τον πράσινο

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Κυριακή, 15 Απριλίου (17:15) τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 27ηςαγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr καθώς και από τα εκδοτήρια, καθημερινά 09:30 έως 17:30.Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

     

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου
6, 7, 13, 14 10 Ευρώ
1, 5Β & 5Γ, 8, 12, 15 Ευρώ
2, 5Α, 9, 11 20 Ευρώ
10 30 Ευρώ
3 50 Ευρώ

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

COMMENTS

WORDPRESS: 0