Μια νίκη βάλσαμο μετά την κατσάδα

HomeUncategorizedSuper League 1

Μια νίκη βάλσαμο μετά την κατσάδα

Από τον Ερυθρόδερμο Νίκη προχθές και πολλά γκολ για τους ερυθρόλευκους μετά απο καιρό που επιτέλους δεν αδίκησαν τον εαυτό τους και χόρτασαν τον κόσμ

Με προσοχή στον Αστέρα για το διπλό ο Θρύλος
Κιόμως έχουμε Ντέρμπι σήμερα….
Νίκη βάλσαμο για τον Ολυμπιακό 1-0 τον Πανιώνιο

Από τον Ερυθρόδερμο

Νίκη προχθές και πολλά γκολ για τους ερυθρόλευκους μετά απο καιρό που επιτέλους δεν αδίκησαν τον εαυτό τους και χόρτασαν τον κόσμο που τόσο έχουν πικράνει φέτος.

Πολλά από τα μεγάλα ονόματα έδειξαν το κάτι παραπάνω έδειξαν επιτέλους ένα θετικό πρόσημο που τόσο χρειάζονταν, βέβαια ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν αλλά τουλάχιστον δείχνουν ότι επιτέλους θα κάνουν πράξη τα λόγια και θα προσπαθήσουν να τελειώσουν θετικά μια δύσκολη χρονιά.
Για πολλούς από αυτούς ίσως να είναι τα τελευταία τους παιχνίδια με την ερυθρόλευκη αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σημαίνει και κάτι.
Είναι ίσως η πρώτη φορά που καλώς κάνει η διοίκηση και δεν διαψέυδει με κατηγορηματικό τρόπο μεταγραφικά σενάρια ας συνεχίσουν να κυκλοφορούν και ας λειτουργούν και ως ένα μέτρο πίεσης στους υπάρχοντες παίχτες του ρόστερ.
Ακόμα μια χρονία που θα έχει αρκετά πήγαινε έλα παικτών .
Προτεραιότητα της διοίκησης πάντως είναι η αποσυμφόρηση του ρόστερ δηλαδή οι αποδεσμέυσεις το μεταγραφικό παζάρι θα είναι μεγάλο και ο δρόμος μακρύς οπότε υπομονή και βλέπουμε
Υγ1 Υγεία και δύναμη σε όλους
Υγ2 Χαμόγελο και τρέλα η λύση στα προβλήματα

COMMENTS

WORDPRESS: 0