Τώρα χρειάζεται η ψυχραιμία από όλους η ομάδα

HomeUncategorized

Τώρα χρειάζεται η ψυχραιμία από όλους η ομάδα

Από τον Πανιωπανθηρώνιο Ο Πανιώνιος μας αυτή την χρονική περίοδο περνάει την φάση του και μάλιστα την δύσκολη του φάση καθώς στο αγωνιστικό πάντα κ

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Πανιώνιος – Ρέθυμνο έχουν βγει, τα πάντα οδηγούν στο κλειστό!!!
Φτάσαμε τους 3000 φίλους στο Facebook. Σας ευχαριστούμε πολύ
Η μια και μοναδική όμορφη Κρητικιά Άρια Δαμουλάκη  μας μιλάει για εκείνη αποκλειστικά στο Πάμε Αθλητικά

Από τον Πανιωπανθηρώνιο

Ο Πανιώνιος μας αυτή την χρονική περίοδο περνάει την φάση του και μάλιστα την δύσκολη του φάση καθώς στο αγωνιστικό πάντα κομμάτι η ομάδα εδώ και καιρό έχει κάνει κοιλιά.

Διευκρνίζω στο αγωνιστικό γιατί τ διοικητικό και το οικονομικό έχει κάνει βήματα προόδου και μιλάω για τα χρέη της ομάδας.

Πάμε στα αγωνιστικά τώρα.

Αν το πιάσουμε όμως από την αρχή κάπου είναι λογικό να κάνει κοιλιά η ομάδα καθώς δεν υπάρχει βάθος στον πάγκο που θα μπει μέσα και θα ξεκουράσει και θα αναπληρώσει τους βασικούς που αγωνίζονται πολλούς μήνες σερί…

Η ομάδα μας ξεκίνησε προετοιμασία πολύ νωρίς για τα προκριματικά του Europa League και αυτό μας βγήκε σε κακό καθώς στα μέσα του πρωταθλήματος σκάσαμε και σε συνδιασμό με τους πολλούς τραυματισμούς η εικόνα της ομάδας χάλασε.

Μεσούσης της περιόδου έφυγε ο Μασούντ, ο Οικονόμου δυο βασικοί ποδοσφαιριστές μας.

Ο Σιώπης με τους συνεχές τραυματισμούς του δεν πολύβοήθησε. Οι προσθήκες του Δεκεμβρίου ήταν σαν να μην έγιναν αφού πραγματικά δεν έκαναν απολύτος τίποτα.

Ο κόσμος μας  την Κυριακή στον αγώνα κόντρα στον (Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων) αντέδρασε και γιούχαρε. Εν μέρη έχει δίκιο. Μας πείραξε που φάγαμε 3 από αυτό τον Παναθηναϊκό που έπρεπε να του βάλεις 3 και όχι να φας 3!!!!

Άλλωστε αν εμείς είμασταν στην θέση του Παναθηναϊκού θα μας έδινε μια να μας αποτελείωνε όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν βλέπε Σπανέα, βλέπε παίκτες Μαραγκός, Σαραβάκος και άλλους πολλούς….

Ο κόσμος δεν αποδοκίμασε χωρίς λόγο. Τι εννοώ;  Ο κόσμος ναι μεν καταλαβαίνει και γνωρίζει την προσπάθεια της διοίκησης για οικονομική εξυγίανση και φυσικά ασπάζεται την προσπάθεια της και είναι ευχαριστημένος και ευχαριστεί για ότι έχει κάνει.

Ο κόσμος την Κυριακή αποδοκίμασε την αδιαφορία της ομάδας στον συγκεκριμένο αγώνα, δηλαδή έβλεπες ποδοσφαιριστές να περπατάνε και δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά.

Αυτό ενόχλησε και μάλιστα οι παίχτες μας στα τελευταία 4 παιχνίδια το κάνουν σαν αγγαρεία. Αυτό πείραξε τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ που βρισκόμουν στο γήπεδο.

Αν όντως ισχύει αυτό τότε καλύτερα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να παίξουμε με την νεαρή ομάδα, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα παρά μόνο να κερδίσουμε.

Στα ραντεβού μας φέτος δεν είμασταν παρών στους πιο πολλούς αγώνες, ούτε στην Ευρώπη (λογικό λόγο αντιπάλου) ούτε στο κύπελλο (δεν μπήκαμε ποτέ μέσα στον αγώνα παρόλο ότι ο κόσμος ήταν παρών) αλλά ούτε στην 5άδα του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος η προσεύλευση του εννοώ ήταν μικρή παρά μόνο λίγο στα μεγάλα παιχνίδια.

Η χρονιά δεν βγαίνει έτσι όμως.

Γνωρίζω καλά ότι αν δεν έχεις εισιτήρια διαρκείας πολλά και αν δεν κόβεις τουλάχιστον 4000-5000 σε κάθε εντός έδρας αγώνα η ομάδα δεν στέκεται ούτε να ενισχυθεί μπορεί ούτε να κρατήσει μεγάλα συμβόλαια.

Για αυτό και γινόμαστε τροφοδότες παικτών κάθε χρόνο…

Ναι αν υπήρχε ένας λεφτάς να μας αγόραζε ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ίσως όμως… δεν είναι και σίγουρο.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στα χειρότερα του και σε αυτό φταίνε κυρίως οι ομάδες του ΠΟΚ και ο Παοκ αλλά ως συνήθως την πληρώνουμε όλοι οι άλλοι.

Το να φεύγουν οι παίκτες μας και να βγαίνουν συνέχεια δημοσιεύματα ότι ο ένας πάει ΑΕΚ, ο άλλος Ολυμπιακό και ο άλλος ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό επηρεάζει τόσο των κόσμο όσο και τους ίδιους τους παίκτες που αν ισχύουν όντως τα δημοσιεύματα σου λέει τι να παίξω τώρα αφού θα φύγω.

Υποθέσεις κάνω πάντα.

Όπως και να έχει όμως πάμε παρακάτω.

Τώρα θέλει ψυχραιμία από όλους μας!! Ο κόσμος, οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση πρέπει να ηρεμήσουμε γιατί τώρα ο Πανιώνιος μας, μας έχει ανάγκη όλους.

Ας τελειώσει η χρονιά και οι υπεύθυνοι που τρέχουν τα της ομάδας ας ξεκινήσουν να στρώνουν σχέδια για την νέα χρονιά από τώρα.

Ο κόσμος βλέπει και αυτοί που ξέρουν θα καταλάβουν το τι έργο θα γίνει αρκεί να υπάρχει καλός σχεδιασμός.

Ίσως να καλομάθαμε 2 χρονιές στην Ευρώπη (5η  θέση εννοώ αν και την μια παίξαμε) και φέτος που δεν τα καταφέραμε να ενοχληθήκαμε.

Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί έτσι νιώθω.

Πάμε παρακάτω όμως γιατί Πανιώνιος είμαστε!!

Πρέπει να διαφέρουμε από τους άλλους και αν έχει χαθεί λίγο αυτό θα το ξανα βρούμε!!

Δεν αγαπήσαμε για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα τον Ιστορικό αλλά αν τυχόν έρθει κάτι τέτοιο θα χαρούμε και θα μας ανεβάσει επίπεδο.

Αυτό θέλουμε να είμαστε σε υψηλά επίπεδα και να μιλάνε για εμάς με θαυμασμό!!!

Ο κόσμος αυτός τουλάχιστον που έρχεται στηρίζει την ομάδα και δεν μιλάω για τους πανηγυρτζηδες που έρχονται μόνο στις χαρές αλλά για αυτούς που είναι πάντα παρών και χειροκροτεί στις νίκες, στις ήττες και στις ισοπαλίες.

Απλά την Κυριακή ο κόσμος αντέδρασε και δεν χειροκρότησε και για μένα θα έπρεπε να μπουν μέσα στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα και να μην έρθουν καθόλου προς τον κόσμο οι ποδοσφαιριστές. Αλλά ίσως να έγινε και για καλό μας!!!

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

COMMENTS

WORDPRESS: 0