«Είμαστε ο Ηρακλής και πρέπει να τα καταφέρουμε»

HomeUncategorized

«Είμαστε ο Ηρακλής και πρέπει να τα καταφέρουμε»

Από τον Ηρακλάκια Η πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στην Β’ Εθνική θα φέρει τον Σπύρο Μπαξεβάνο για δεύτερη φορά στην Λευκάδα.  

Ο Μεντί στον Ηρακλή!!!!
Σήμερα η Γενική συνέλευση στον ΗΡΑΚΛΗ!!!
Νίκος Κουρέλας «Τιμή μου που ήρθα στον Ηρακλή»

Από τον Ηρακλάκια

Ο προπονητής του Ηρακλή δεν έχει καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη επίσκεψή του στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, αφού ευρισκόμενος στην άκρη του πάγκου του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχε ηττηθεί από τον Τηλυκράτη (του Ανδρέα Παντζιαρά και τότε) με σκορ 2-0.

Μιλώντας στο lefkadaweb.gr ο Σπύρος Μπαξεβάνος κλήθηκε να σχολιάσει την διαδικασία που ξεκινά το απόγευμα της Κυριακής: “Πρόκειται για τελείως διαφορετικά ματς από αυτά του πρωταθλήματος. Τα όποια λάθη γίνουν σε αυτή την μικρή διαδικασία δεν συγχωρούνται γιατί τα περιθώρια είναι μικρά. Όποιος αξιοποιήσει την έδρα του είναι βέβαιο πως θα έχει πετύχει πολλά”.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε σε παράγοντες που μοιάζουν ικανοί να καθορίσουν τα σημαντικά αυτά ματς: “Ο Βόλος έχει υλικό για να μπορέσει να δώσει βοήθειες στους παίκτες του, κάτι απαραίτητο σε μια σειρά αγώνων που θα γίνει σε τόσο σύντομο διάστημα. Σημαντικός παράγοντας θα είναι η έδρα. Επίσης εμείς έχουμε και την πίεση γιατί είμαστε ο Ηρακλής και πρέπει να τα καταφέρουμε. Ο Τηλυκράτης και το Παραλίμνι δεν έχουν να χάσουν πολλά πράγματα αν δεν τα καταφέρουν. Άλλωστε νομίζω ότι είναι κατόρθωμα αυτό που πέτυχαν στο πρωτάθλημα αυτές οι δύο ομάδες. Η έλλειψη πίεσης των δύο αυτών ομάδων ίσως παίξει ρόλο”.

Ερωτηθείς για την αξία της πρώτης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος επισήμανε: “Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Η πρώτη αγωνιστική είναι σημαντική για όλους”. Σε ερώτηση για το αν έχει δει αγωνιζόμενο τον Τηλυκράτη, ο προπονητής του Ηρακλή ανέφερε: “Τον Τηλυκράτη τον έχω δει μόνο σε κάποια αποσπασματικά στιγμιότυπα, ενώ μόνο ένα είναι το ματς που έχω δει κάποια πιο εκτεταμένα στιγμιότυπα. Ξέρουμε ότι αυτή η αποσπασματική εικόνα κάποιας ομάδας ίσως και να μην είναι η πραγματική”. Τέλος, ο Σπύρος Μπαξεβάνος αφού χαρακτήρισε “πρόβλημα” τον κακό αγωνιστικό χώρο, παρέθεσε με δύο λόγια την εικόνα που έχει αποκομίσει από την λευκαδίτικη ομάδα: “Ο Τηλυκράτης έχει κάποιους έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε παραπάνω κατηγορία, έχει παιδιά που τα περισσότερα είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, πρόκειται για δυνατή ομάδα που είναι καλή στις στατικές φάσεις και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο”.

Πηγή: www.iraklis1908.gr

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0