Στην Γερμανία ψάχνει για προπονητή ο Απόλλων.

HomeUncategorized

Στην Γερμανία ψάχνει για προπονητή ο Απόλλων.

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο Μετά το ναυάγιο με τον Χάβο, ο Απόλλωνας στράφηκε στο εξωτερικό για την θέση του προπονητή. Μία περίπτωση είναι τ

Στο προσκήνιο ο Μασάδο για τον Απόλλωνα
Ρεσίνο για Απόλλωνα
Δύο παίχτες από την Κ20 προβιβάστηκαν στην Πρώτη Ομάδα του Απόλλωνα

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο

Μετά το ναυάγιο με τον Χάβο, ο Απόλλωνας στράφηκε στο εξωτερικό για την θέση του προπονητή.
Μία περίπτωση είναι του Ουκρανού Σκρίπνικ που έχουμε προαναφέρει σε άλλο άρθρο.

Άλλη περίπτωση που εξετάζει η “Ελαφρά Ταξιαρχία” είναι αυτή του Άντρε Σούμπερτ. Ο 46χρονος προπονητής έχει διατελέσει ρόλο προπονητή σε Μπαουνατάλ, Πάντερμπορν, Σαν Πάουλι, Χέσσεν Κάσελ, στην Β’ Ομάδα της Γκλάντμπαχ αλλά και στην Πρώτη ομάδα της Γκλάντμπαχ. Τελευταία του θέση ήταν στην Γκλάντμπαχ (Σεπτέμβριος 2015-Δεκέμβριος 2016).
Ο Άντρε Σούμπερτ ανέλαβε την Γκλάντμπαχ την 6η Αγωνιστική της σεζόν 2015/16 στην τελευταία θέση με 0 πόντους και τερμάτισε στην 4η θέση με 55 πόντους και η ομάδα βγήκε στο Champions League. Την επόμενη χρονιά την ξεκίνησε αυτός αλλά απολύθηκε την 14η Αγωνιστική που η ομάδα του ήταν στην 13η θέση με 15 πόντους.

Το άλλο όνομα που εξετάζει ο Απόλλωνας είναι ο 59χρονος Νόρμπερτ Μέιερ. Ο Μέιερ έχει προπονήσει την Β’ Ομάδα της Γκλάντμπαχ, στην Πρώτη Ομάδα της Γκλάντμπαχ, στην Ντούισμπεργκ, Δυναμό Δρέσδης, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αρμίνια Μπίλεφελντ, Ντάρμσταντ και στην  Καϊζερσλάουτερ.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0