Δίκαια, Πανάξια ο Αστέρας Αμαλιάδας στην Football League!!!

HomeUncategorized

Δίκαια, Πανάξια ο Αστέρας Αμαλιάδας στην Football League!!!

Από τον Σταμάτη Β. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στη Football League!!! Η ομάδα της Αμαλιάδας, με εννέα βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, α

Θρήνος και θλίψη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. “Έφυγε” ο Γιώργος Ξενίδης
Η sexy Καρνέζη και όποιος αντέξει …
Μαύρη μέρα για την χώρα μας

Από τον Σταμάτη Β.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στη Football League!!!

Η ομάδα της Αμαλιάδας, με εννέα βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη σε αυτή τη σειρά των αγώνων.
Ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα ότι αξίζει την άνοδο στη Football League.

Μια άνοδος, η οποία θα επικυρωθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες, καθώς σε πλήρη εφαρμογή των νόμων και των Κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα της Αμαλιάδας ανήκει δικαιωματικά στα επαγγελματικά σαλόνια.
Πολλά μπράβο στους τεράστιους παίκτες του συλλόγου, πολλά μπράβο στην τεχνική  ηγεσία της ομάδας που κόντρα στις προβλέψεις έκανε μεγάλο άλμα.

Παρά τις δυσκολίες, παρά τα όσα πέρασε ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα σε όλα τα παιχνίδια την αξία του, όντας από παιχνίδι σε παιχνίδι και καλύτερος, με αποκορύφωμα τα δυο εκτός έδρας νικηφόρα παιχνίδια τους, τα οποία τους κατατάσσουν αγωνιστικά και ηθικά, στη θέση της κορυφαίας ομάδας του ομίλου.
Μεγάλες προσωπικότητες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν ως ουδέτεροι τον Αστέρα Αμαλιάδας, ομολόγησαν την ανωτερότητα και την ποιότητα της ομάδας , συνεχάρησαν τους ιθύνοντες και παραδέχθηκαν ότι το σύνολο αυτό, η ομάδα αυτή, έχει θέση στη Football League και μόνο εκεί.
Ίσως τις επόμενες μέρες ειπωθούν πολλά από πολλές πλευρές.

Όταν θα έρθει η ώρα θα αναλυθούν και από την πλευρά του συλλόγου (όπως αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους και από εκεί όπου έχουμε πάρει εμείς το κείμενο) τα πάντα και θα αποδείξουνόπως λένε ότι η θέση τους είναι στη Football League, η άνοδος είναι κάτι το οποίο δεν τους προσφέρθηκε, αλλά κάτι το οποίο δικαιωματικά τους ανήκει.
Εκείνο που αυτή τη στιγμή έχει σημασία, είναι ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετράει σε πέντε παιχνίδια τρεις νίκες, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των πάντων.

COMMENTS

WORDPRESS: 0