ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

HomeUncategorized

ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Από τον Kostas Rossoneri Εθελοντική αιμοδοσία, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλ

Πέρασε από το Αίγιο η Παναχαϊκή 1-2 τον Παναιγιάλειο
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…
Τα εισιτήρια του παιχνιδιού Απόλλων Carna-ΑΣ Καστοριάς

Από τον Kostas Rossoneri

Εθελοντική αιμοδοσία, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, πραγματοποίησαν σήμερα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής.

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ είχε να κάνει με τον κοινωνικό χαρακτήρα κάθε πράξης εθελοντισμού, ως δράσης αλληλεγγύης.
Κινητή μονάδα αιμοληψίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην Αγυιά σε μια διαδικασία αλτρουισμού, ανθρωπισμού και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

Εκ μέρους της ΠΑΕ το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος Κων/νος Μπακαλάρος ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την συμμετοχή τους, όσο και την Ιερά Μητρόπολη Πατρών η οποία στο πρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη αγκαλιάζει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες.
Ο κ.κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε με τη σειρά του την Παναχαϊκή για την εθελοντική προσφορά ενώ ευχήθηκε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες για τη νέα σεζόν.

COMMENTS

WORDPRESS: 0