Η αρχή της νέας αυτοκρατορίας για τον Ολυμπιακό

HomeUncategorized

Η αρχή της νέας αυτοκρατορίας για τον Ολυμπιακό

Απο τον Μανιογνώστη 2η χρονιά ύπαρξης του Ολυμπιακού στο τμήμα της χειροσφαίρισης. Η πρώτη χρονιά ήταν χρονιά προσαρμογής για τον Ολυμπιακό καθώς δ

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ανανέωσε ο Μανώλης Τζανακάκης στον ΑΡΗ!!!!
Έπιασαν δουλειά οι ερυθρόλευκοι

Απο τον Μανιογνώστη

2η χρονιά ύπαρξης του Ολυμπιακού στο τμήμα της χειροσφαίρισης. Η πρώτη χρονιά ήταν χρονιά προσαρμογής για τον Ολυμπιακό καθώς δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο.

Η δεύτερη χρονιά όμως έφερε το ντάμπλ στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Α.Ε.Κ στους τελικούς του πρωταθλήματος επικρατώντας με 3-2 στην σειρά των τελικων. Στην αρχή των τελικών ο Ολυμπιακός δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, καθώς η Α.Ε.Κ κατάφερε να σπάσει την έδρα των ερυθρολέυκων αλλά και να κερδίσει στην έδρα της. Τότε η ερυθρόλευκη αντέδρασαν και κατάφεραν να κάνουν την σειρά απο 0-2 σε 2-2. Το τελευταίο παιχνίδι είχε πολύ ένταση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς της σειράς. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει εκμεταλεύοντας τον “πύρινό του κόσμο” ο οποίος κατάφερε να κάνει καμίνι το “Μελίνα Μερκούρη” και να σπρώξει την ομάδα στην νίκη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστες των τελικών ηταν οι: Κωσταντίνος Τσιλιμπάρης ο οποίος ήταν τρομερός κάτω απο την εστία του, ο Δημήτρης Τζηράς ο οποίος και στα 5 μάτς πέτυχε πάνω απο 20 γκολ και ήταν πάρα πολύ καταλυτικός στο σκοράρισμα, ο Γρηγόρης Σανίκης ο οποίος με πολλά μακρινά σουτ βοήθησε στο σκοράρισμα και με αποτελεσματικές άμυνες και ο τελευταίος κρίκος αυτής της <ομάδας παικτών> είναι ο Αλέξανδρος Αλβανός ο οποίος βοήθησε πολύ στην άμυνα των ερυθρολεύκων.

Αυτό είναι το ξεκίνημα της νέας αυτοκρατορίας του Ολυμπιακού σε ένα ακόμη άθλημα

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0