“Περιζήτητος” ο Βράνιες

HomeUncategorized

“Περιζήτητος” ο Βράνιες

Απο τον Μανιογνώστη Ο Ογκνιεν Βράνιες βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το μέλλον του. Ο Βόσνιος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται

Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ 0-0
Αγχωτική πρόκριση πήρε η Κροατία στους “8”
Ο Ολυμπιακός στο πλευρό των πληγέντων

Απο τον Μανιογνώστη

Ο Ογκνιεν Βράνιες βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το μέλλον του.

Ο Βόσνιος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ για το αν θα μείνει στην ομάδα και μετά το 2019, διότι η ΑΕΚ σε περίπτωση φυγής του βόσνιου αμυντικού να φύγει με μεταγραφή και όχι ως ελεύθερος. Ο βόσνιος αμυντικός σε συνάντηση του με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη στα τέλη του Γενάρη εκτός απο παρατηρήσεις έδωσε και μια υπόσχεση. Οι οικονομικές απολαβές του βόσνιου θα αυξηθούν σημαντικά αλλά αυτο το σημαντικά δεν μεταφράστικε σε οικονομική γλωσσά.

Οι αποδοχές και η Άντερλεχτ

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ο βράνιες πίεζε να φύγει για την άντερλεχτ αλλά για να μείνει στην ΑΕΚ  ζητούσε συμβόλαιο της τάξης των 750.000 ευρώ με λίγα λόγια να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Τέλος αν οι δυο πλευρές δεν τα βρουν στην ανανέωση συμβολαίουν τότε οι πιθανότητες να πωληθεί θα αυξηθούν συμαντικά. Ο παίκτης δεν θα πωληθεί με κόστος κάτω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0