Αγώνας με προοπτικές για τον Άρη

HomeUncategorized

Αγώνας με προοπτικές για τον Άρη

Από τον Καλούδη Γ. Το σημερινό ματς θα έλεγε κανείς ότι είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο, μ ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Ατρόμητο, όχι μόνο λόγω   της καλύτερ

Ντέρμπι σε κιτρινόμαυρο φόντο
Καινούρια χρονιά με παλιά προβλήματα για τον ΑΡΗ!!!!
Top11: Καλύτερος κεντρικός χαφ στον Άρη την δεκαετία που πέρασε

Από τον Καλούδη Γ.

Το σημερινό ματς θα έλεγε κανείς ότι είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο, μ ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Ατρόμητο, όχι μόνο λόγω   της καλύτερης βαθμολογικής συγκομιδής αλλά έχοντας  δείξει επίσης πολύ καλύτερη εικόνα στα ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Χωρίς βέβαια αυτό να τον κάνει τον απόλυτο κυρίαρχο του παιχνιδιού καθώς έχει και αυτός σαν ομάδα τις αδυναμίες του. Να προσθέσουμε εδώ ότι έρχεται και από μια μικρή κοιλιά σε αντίθεση με τον Άρη που δείχνει να πατάει λίγο καλύτερα στα πόδια του με την αλλαγή του προπονητή του. Σημειωτέoν ο Ερέρα στην Λας Πάλμας, σαν αντικαταστάτης του Χιμένεθ, σε δυο αγώνες έχει μια ισοπαλία και μια ήττα, έχοντας την συντριπτική κατοχή της μπάλας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν.

Η έδρα του Περιστερίου σίγουρα δεν αποτελεί έναν καθοριστικό παράγοντα καθώς, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες που είναι  στις κοντινές βαθμολογικές θέσεις, δεν μπορεί συγκριθεί αναλογικά σε καμία περίπτωση. Αυτό το μαρτυρά και ο χαμηλός μέσος όρος εισιτήριων που έχει μέχρι στιγμής. Έχει κόψει 6.457 εισιτήρια, με 922 Μ.Ο ανά αγώνα, όντας στην τελευταία θέση των ομάδων του πρωταθλήματος σε προσέλευση κόσμου. Το συγκεκριμένο στατιστικό εν τω μεταξύ γεννάει και μια απορία για το τι θα γινόταν αν ο Ατρόμητος δεν έκανε και καλή πορεία σαν ομάδα.

Ο Άρης έρχεται από ένα ματς που έχασε κυριολεκτικά μέσα από τα χεριά του, ενώ ήταν πιο ουσιαστικός απ τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να μην είχε την κατοχή της μπάλας αλλά είχε σίγουρα πιο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του για την Ευρώπη. Έχασε ακόμη, μια σημαντική ευκαιρία να αρχίζει να χτίζει μια διαφορά από τους πιθανούς διεκδικητές της θέσης που θα οδηγήσει στην Ευρώπη. Με την δεδομένη τιμωρία του Παναθηναϊκού και τον αποκλεισμό του για την επόμενη χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις,  Ξάνθη, Πανιώνιος και Παναιτωλικός όλοι τους έκαναν ήττες και σε συνδυασμό με  νίκη του,ο Άρης θα μπορούσε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε περίπτωση που πάρει το πολυπόθητο διπλό, θα είναι τεράστιας σημασίας και θα μπορεί να κοιτάζει ακόμα και για την κατάληψη της τέταρτης θέσης. Το σημαντικότερο βέβαια πιστεύω σε ένα τέτοιο ματς είναι να κάνει μια καλή εμφάνιση  και να το παλέψει όσο μπορεί. Προφανώς και δεν τελειώνει τίποτα με μια πιθανή ήττα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 7μ.μ. από την Ερτ1.

COMMENTS

WORDPRESS: 0