Ο Γιαννούλης στον ΟΦΗ

HomeUncategorized

Ο Γιαννούλης στον ΟΦΗ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Κώστας Γιαννούλης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα μας. "Σίγουρα ε

Ο Μύρων Σηφάκης αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού
Ντελίριο από 8000 φίλους του ΟΦΗ!!Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!!! 2-0 τον ΑΡΗ!!!
Ανακοίνωση για τα διαρκείας από τον ΟΦΗ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Κώστας Γιαννούλης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα μας.

“Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές, αφού φαίνεται η οργάνωση και το project που υπάρχει για το μέλλον. Αυτός ήταν κι ένας λόγος για τον οποίο επέλεξα να έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι με πολλή διάθεση και ενέργεια για να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε τόσο ο Γιώργος Σαμαράς όσο και ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα”, τόνισε αρχικά και συνέχισε: 

“Μου αρέσουν τα δύσκολα. Είναι και μια πρόκληση για μένα. Θέλω να βοηθήσω γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, τη χρειαζόμαστε στη Super League και θα δώσω τα πάντα ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει. Ξαναλέω ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει ωραίο γήπεδο, έχει πολύ κόσμο κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα πιο νέα παιδιά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.

Ο έμπειρος αμυντικός θέλησε να στείλει και μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας μας:

“Τον κόσμο του ΟΦΗ τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική, το έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι δίπλα στην ομάδα, ώστε να βοηθήσει κι αυτός στην προσπάθεια που γίνεται για την παραμονή στην κατηγορία”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0