Κρίσιμη ημέρα για Πρίγιοβιτς σήμερα!!!

HomeUncategorizedSuper League

Κρίσιμη ημέρα για Πρίγιοβιτς σήμερα!!!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ, με τους ανθρώπους

Με το δεξί ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο 2-1 τον Λεβαδειακό
Σε καλή φάση…ο ΠΑΟΚ!!!
ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τους Σαουδάραβες.

Την Πέμπτη, μάλιστα, αναμένεται να καταβληθεί και η πρώτη δόση των δέκα εκατομμυρίων, που αφορά την ρήτρα αγοράς του Σέρβου επιθετικού, με την Αλ Ιτιχάντ να καταθέτει στον ΠΑΟΚ το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού.

Οι Σαουδάραβες, άλλωστε, προτίθενται να καταβάλουν τα δέκα εκατομμύρια της ρήτρας αγοράς του Πρίγιοβιτς, σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 2,5 εκατομμυρίων, με την τελευταία δόση να μπαίνει τον ερχόμενο Μάιο.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στην υπόθεση του Πρίγιοβιτς, αφού εφόσον φανούν συνεπείς οι Σαουδάραβες, τότε θα ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Σέρβου επιθετικού στην Αλ Ιτιχάντ, κλείνοντας για τον ίδιο το… κεφάλαιο ΠΑΟΚ.

Πηγή: https://www.paok24.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0