Έτοιμη η ΑΕΚ για το διπλό

HomeUncategorized

Έτοιμη η ΑΕΚ για το διπλό

Ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί,

Τέλος από τον Απόλλων Σμύρνης ο Τζανετόπουλος
Europa League
Παίκτες της ΑΕΚ θυμηθείτε…..

Ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, ενώ απουσίασε ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος είχε υποβληθεί νωρίτερα σε πρόγραμμα θεραπείας. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.  

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του σημερινού (19.30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσόσιτς, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Άλεφ, Μπότος, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ. 

* Πριν από την έναρξη της προπόνησης στα Σπάτα βρέθηκε ο Πάρης Μπάμπης για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ, καθώς παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στον Απόλλωνα Πόντου.

COMMENTS

WORDPRESS: 0