5 χρόνια Πάμε Αθλητικά!! Σας ευχαριστούμε όλους!!!

HomeUncategorized

5 χρόνια Πάμε Αθλητικά!! Σας ευχαριστούμε όλους!!!

Πέρασαν κίολας 5 χρόνια από τότε που ανέβηκε το πρώτο μας άρθρο στο διαδίκτυο!! 5 ολόκλήρα χρόνια και μας φαίνεται σαν να ήταν χθες!!! Όταν το είχ

Επίσημο: Φόλαντ με Μονακό μέχρι το 2024!
Ανακοίνωση Νίκης Βόλου
Η Federica Lavi στην ΑΕΚ

Πέρασαν κίολας 5 χρόνια από τότε που ανέβηκε το πρώτο μας άρθρο στο διαδίκτυο!! 5 ολόκλήρα χρόνια και μας φαίνεται σαν να ήταν χθες!!!

Όταν το είχα σαν ιδέα πριν χρόνια ποτέ δεν περίμενα ότι θα τα κατάφερνα κι όμως τα έχουμε πάει τέλεια!!!

Το Πάμε Αθλητικά μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο γνωστό!! Σιγά, σιγά , βήμα, βήμα θα μας μάθουν κιάλλοι!!

Έχουμε φτάσει τα 4000 like και μας ακολουθούν και 3980. Έχουμε instagram, twitter fecebook προφίλ και σελίδα και όλα αυτά τα έχουμε επειδή εσείς είστε δίπλα μας κοντά μας και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

Ωραία χρόνια, δύσκολα, εύκολα, με χαρές, λύπες αλλά και με πολύ άγχος στο να μπορέσει το site να είναι λειτουργικό και να επιβιώσει!!

Ειδικά όταν το κάνεις χωρίς κανένα κέρδος και το κάνεις απλά από αγάπη για την ομαδα σου και τον αθλητισμό είναι δύσκολο αλλά και πιο αγνό.

Όταν δεν έχεις πόρους οικονομικούς τότε ένα site στέκεται πολύ δύσκολα αν αναλογιστεί κάποιος ότι πόσα site έχουν σταματήσει.. λόγο οικονομικού θέματος!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που αρθρογραφούν στο site τώρα, αλλά και εκείνα που έχουν σταματήσει ή έχουν γράψει έστω και ένα άρθρο. Τους ευχαριστώ όλους και σέβομαι τον κόπο τους και τον χρόνο τους!!

Γνωρίζω το ότι επείδή δεν αμοίβεται κανένας είναι πιο δύσκολο το να αρθρογραφεί κάποιος καθώς δεν έχει και μεγάλο κίνητρο!!! Όταν όμως είχα την ιδέα και το έστησα και συζητούσα μαζί με κάποια παιδιά το είχαμε πει ότι θα είναι χωρίς χρήματα για την τρέλα μας και την αγάπη μας για την ομάδα μας, χόμπι δηλαδή!! Για εμένα είναι τρόπος ζωής!! Το αγαπάω το site και έχω τρέξει πολύ για να είναι ζωντανό!!!

Όπως και να έχει όμως θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι με μοναδικό στόχο να είμαστε όλοι καλά, ενωμένοι χωρίς προκλήσεις ενάντια στην ΒΙΑ καθώς εμείς λέμε ότι μπορούμε να είμαστε στον ίδιο χώρο όλοι μας ανεξάρτητα με το τι ομάδα είναι ο καθένας μας!!!

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΎ!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0