Προετοιμασία με προβλήματα στον Παναθηναϊκό

HomeUncategorized

Προετοιμασία με προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Από τον Μάνο τον πράσινο Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι «αιωνίων» Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθ

Οικονόμου, Κουλιμπαλί ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα
Khimki Moscow Region – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 103-86
Με πολλές απουσίες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Από τον Μάνο τον πράσινο

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι «αιωνίων»

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Ο Μαυρομμάτης ακολούθησε θεραπεία και ο Στάικος έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι. Το πρώτο πρόβλημα –κυρίως- το πρωί της Τετάρτης ήταν ο δυνατός άνεμος στο «Γ. Καλαφάτης» που ανάγκασε το προπονητικό τιμ να αλλάξει πρόγραμμα και τελικώς να κάνουν μόνο γυμναστήριο οι Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα, Αποστολάκης, Σέχου, οι οποίοι είχαν κληθεί και για πρωινή προπόνηση.

Το απόγευμα οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, παιχνίδι τακτικής και οικογενειακό διπλό. Από την προπόνηση απείχαν οι Μαυρομμάτης, Καμπετσής, ενώ ατομικό έκανε ο Στάικος. Ο Μαυρομμάτης έχει οσφυαλγία, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπεία και θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα από την επόμενη εβδομάδα. Η αποχή του υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Καμπετσής έχει φλεγμονή στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

COMMENTS

WORDPRESS: 0