Κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και Ερασιτέχνη ΟΦΗ

HomeUncategorized

Κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Από τον Οφητζή Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προχωρούν ενωμένοι. Με ένα κοινό όραμα, με έναν κοινό στόχο. Την ενδυνάμωση του ΟΦΗ σε ό

Χωρίς Βουό και Παπαστεριανό ο ΟΦΗ στην Καλλιθέα
Ο Γιαννούλης στον ΟΦΗ
Νικήσαμε και πήραμε ακόμα μια βαθμολογική ανάσα ΟΦΑΡΑ μου!!!

Από τον Οφητζή

Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προχωρούν ενωμένοι. Με ένα κοινό όραμα, με έναν κοινό στόχο. Την ενδυνάμωση του ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα. Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε απο τη συνάντηση που είχαν οι δυο διοικήσεις στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Την Τρίτη (19/3) το μεσημέρι (13:00) οι δυο πλευρές θα υπογράψουν, όπως αποφασίστηκε, συμφωνητικό το οποίο προβλέπει:

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου για 99 χρόνια.

-Την παραχώρηση χρήσης, απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης για 10 χρόνια.

Τα συμφωνητικά κατοχυρώνουν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε θέματα ιδιοκτησίας και η συμφωνία προβλέπει τη χρήση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Στην συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μιχάλης Μπούσης, συμφώνησαν ότι ο ΟΦΗ βγαίνει πιο δυνατός μέσα απο αυτήν την συμφωνία, η οποία έχει οφέλη και για τις δυο πλευρές. Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Μπούσης έγινε με χαρά μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0