Όταν είσαι ” Πάνθηρας ” νικάς τα πάντα!!! Μπράβο Ρενάτα!!!!

HomeUncategorized

Όταν είσαι ” Πάνθηρας ” νικάς τα πάντα!!! Μπράβο Ρενάτα!!!!

Από τον Πανιωπανθηρώνιο Όταν είσαι " Πάνθηρας " νικάς τα πάντα!!! Μπράβο Ρενάτα!!!! Όταν το είχα μάθει το κακό νέο ότι η Ρενάτα έχει καρκίνο στε

Στο παρκέ να κερδίσουμε την άνοδο μας στην Α1 μόνο!!!!
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ο νικητής στα δύσκολα και παντού και ενωμένος!!!!
Τελικός των τελικών σήμερα για τον Πανιώνιο!!!

Από τον Πανιωπανθηρώνιο

Όταν είσαι ” Πάνθηρας ” νικάς τα πάντα!!! Μπράβο Ρενάτα!!!!

Όταν το είχα μάθει το κακό νέο ότι η Ρενάτα έχει καρκίνο στεναχωρέθηκα πολύ αλλά ταυτόχρονα ήμουν σίγουρος ότι η δικιά μας Ρενάτα ο Πάνθηρας θα τον κατασπαράξει τον καρκίνο. Έτσι και έγινε η Ρενάτα βγήκε νικήτρια από την μάχη αυτή και όπως έγραψαν όλα σχεδόν τα αθλητικά site χθες ήταν η ευχάριστη είδηση της ημέρας.

Την Ρενάτα την είχαν στηρίξει οι φίλαθλοι του ΌΦΗ σε αγώνα ποδοσφαιρικό μεταξύ του ΟΦΗ και του Πανιωνίου αλλά και οι φίλαθλοι του Άρη σε αντίστοιχο ποδοσφαιρικό αγώνα. Επίσης και η ΚΑΕ Πανιώνιος είχε δώσει στην Ρενάτα φανέλα με υπογραφές παιχτών σε αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Πανιωνίου και του Ήφαιστου Λήμνου επίσης με τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ και ο Παναγιώτης Κόρμπος έδωσε την φανέλα του στην Ρενάτα καθώς συνομίλησαν για αρκετή ώρα!!!

Η Ρενάτα μας με μια κοινοποίηση στο facebook μας ενημέρωσε όλους ότι ο αγώνας της κόντρα στον καρκίνο την βρήκε νικήτρια και η χαρά η δικιά της ενώθηκε με τους χιλιάδες φίλους της που με τα σχόλια τους της έδωσαν ακόμα πιο πολύ δύναμη!!!

Μπράβο Ρενάτα είσαι πραγαμτικός Πάνθηρας και φυσικά ήταν η μεγαλύτερη νίκη της ζωής σου!!!

Η ανάρτηση της Ρενάτας στο facebook:

«Καρκίνος vs Ρενάτα σημειώσατε διπλό. Ρε σας το είχα πει εγώ. Γρίπη περνάω. Κοιμήθηκε λοιπόν το τέρας. ΠΑΝΘΗΡΑΣ είμαι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την υποστήριξή σας όλους αυτούς τους μήνες», ανέφερε η πανευτυχής Ρενάτα μέσω του facebook.

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0